Kindvriendelijke hotels Spanje
Strand in Spanje

Kindvriendelijke hotels Spanje

spanje
Populair: H10 Ocean Suites & SBH Monica Beach
vanaf € 169,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Spanje: de mooiste hotels voor kinderen

Wie aan Spanje denkt, denkt aan zon, zee en strand. En dat klopt, want dit prachtige land in Zuid-Europa grenst aan zowel de Middellandse Zee in het oosten en zuiden als aan de Noordelijke Atlantische Oceaan in het noorden van het land. Het land kent veel bekende kustgebieden en badplaatsen waar veel kindvriendelijke hotels staan. Populaire bestemmingen in Spanje zijn de verschillende costa’s zoals Costa Blanca, Costa Brava en natuurlijk Costa del Sol. Ook de Spaanse eilanden Mallorca, Ibiza en Tenerife zijn geliefd onder vakantiegangers met kinderen, omdat hier veel entertainment is, zelfs voor de allerkleinsten.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Spanje

Bestemmingen in Spanje

×

Bestemmming (A-Z)

Toon resultaten

Bestemmming (A-Z)

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Spanje

Iedere badplaats in Spanje heeft kindvriendelijke hotels, en het is vooral uw eigen smaak wanneer u bepaald waar u naartoe wilt gaan in Spanje. Een van de meest verrassende locaties is Costa de Valencia. Deze streek heeft prachtige stranden, is betrekkelijk rustig en heeft veel te bieden in het achterland, met bijvoorbeeld de stad Valencia. Ook de Costa Blanca heeft witte stranden, is enorm geschikt voor kinderen omdat hier veel gezinnen naartoe gaan. De hotels zijn hierop ingesteld en hebben dus veel faciliteiten en handige extra’s voor kinderen, zoals speeltuinen, zwembaden, menu’s voor kinderen en verschillende vormen van entertainment gedurende de dag en avond.

Spanje Strand
Spanje Canarische Eilanden Strand

Verblijven op de Canarische Eilanden

Ook de eilanden Ibiza, Mallorca en Tenerife zijn echte topbestemmingen voor jonge gezinnen. Er zijn volop activiteiten, zowel aan het strand als in het hotel, zoals varen op een bananenboot of een waterscooter en het volgen van duik- en snorkellessen. Tijdens een verblijf op een van de Canarische Eilanden hebben u en uw kinderen ook de mogelijkheid om dolfijnen en walvissen te spotten op een boottocht. Houden uw kinderen van spanning? Boek een vakantie bij een van grootste waterparken van Spanje, Aqualand Torremolinos, aan de Costa del Sol.