Kindvriendelijke hotels Griekenland
zwembad in griekenland

Kindvriendelijke hotels Griekenland

griekenland
Populair: Hotel Cactus Beach & Aegean View Aqua Resort
vanaf € 249,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Griekenland is al jaren een populaire vakantiebestemming, en ook voor een vakantie met kinderen is dit land enorm geschikt. Griekenland beschikt niet alleen over veel kindvriendelijke hotels, maar biedt ook en breed scala aan leuke activiteiten die u met uw kinderen kunt ondernemen. Daarnaast zijn deze hotels speciaal op kinderen gericht, zodat zij de tijd van hun leven hebben. De zomers in Griekenland zijn heerlijk en gemiddeld rond de dertig graden. Geliefde bestemmingen voor vakanties met kinderen in Griekenland zijn Kreta, Corfu, Kos, Zakynthos en Samos.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Griekenland

Bestemmingen in Griekenland

×

Bestemmingen (A-Z)

Toon resultaten

Bestemmingen (A-Z)

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Griekenland

Kies voor een all inclusive hotel voor de vakantie met uw kinderen zodat jullie optimaal kunnen genieten van een onbezorgde vakantie in Griekenland. Vaak bieden deze hotels optimale entertainment, zoals een kinderclub, een disco en speciale kinderhoek bij het lopend buffet. De meeste hotels hebben een groot zwembad waar u en uw kinderen heerlijk kunnen afkoelen. In de meeste gevallen hebben de zwembaden een glijbaan, en worden er veel activiteiten in het water gedaan. Met een all inclusive kindervakantie hoeft niemand zich te vervelen en hebben uw kinderen de hele vakantie vermaak.

Griekenland Dorp
Griekenland Dorp

Kreta, Kos en Samos

Kreta is een populaire bestemming, omdat het een veelzijdig eiland is met veel activiteiten die u met kinderen kunt ondernemen. De stranden zijn ruim, mooi en dienen uitstekend voor een relaxte stranddag met de kinderen. Wanneer u uw kinderen iets van de Griekse cultuur wilt bijbrengen, bezoekt u de tempel Knossos, waar de kinderen op een leuke manier leren over de geschiedenis van het eiland. Op het eiland Kos staat een groot waterpark, Lido Water Park, waar het hele gezin kan genieten van maar liefst twaalf zwembaden en een aantal leuke glijbanen. Op het eiland Samos vindt u een aantal prachtige stranden, waaronder Potami Beach, met in de buurt een leuk meertje, inclusief waterval.


Liever een familievriendelijk hotel in ander land? Bekijk ook eens: