Kindvriendelijke hotels Bulgarije
Bulgarije Zwembad

Kindvriendelijke hotels Bulgarije

bulgarije
Populair: Sol Nessebar Palace & Barcelo Royal Beach
vanaf € 199,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Kinderen die de hele dag spelen bij het zwembad of in de zee en ’s avonds meedoen met de kinderdisco: hoewel u bij een kindervakantie waarschijnlijk direct denkt aan Spanje of Italië, is ook Bulgarije een prachtig land dat voor jong en oud een ware ontdekking zal zijn. De populariteit van het land groeit ieder jaar, en dat is niet zonder reden. Naast zijn prachtige natuur en cultuur heeft Bulgarije ook nog eens een heerlijk klimaat én zijn er genoeg kindvriendelijke hotels die het verblijf van u en uw gezin ongelofelijk aangenaam zullen maken. De Kindvriendelijke hotels in Bulgarije zijn vooral te vinden in Nessebar en Sunny Beach, twee badplaatsen met heerlijke temperaturen in de zomer met mooie resorts.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Bulgarije

Bestemmingen in Bulgarije

×

Bestemmingen (A-Z)

Toon resultaten

Bestemmingen (A-Z)

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Bulgarije

Waar u ook op vakantie gaat in Bulgarije, overal zijn kindvriendelijke hotels te vinden. De beste hotels vindt u in de badplaatsen Sunny Beach, Nessebar, Obzor en Golden Sands. Bijna al deze hotels en resorts hebben zwembaden of complete waterparken met glijbanen voor uw kinderen. Daarnaast wordt er veel entertainment aangeboden voor zelfs de allerkleinste kinderen, maar zijn er ook sportactiviteiten in het zwembad of op het strand. Veel hotels hebben een kinderclub en animatieprogramma waar uw kinderen zich elke dag kunnen vermaken. Ook hebben de meeste all inclusive hotels in Bulgarije een speciaal kinderbuffet in het restaurant.

Bulgarije Stad
Bulgarije Zwembad

Waterparken en musea voor kinderen

Ook zijn er meerdere dierentuinen in Bulgarije, zoals het dolfinarium in kustplaats Varna of een leuke amusementspark dat u ook in deze stad kunt vinden. Amusementspark Varna is vooral leuk voor wanneer u op vakantie gaat met kleinere kinderen. Verder zijn er in de buurt van Sunny Beach en Nessebar een aantal leuke musea, maar ook spectaculaire waterparken zoals Aqua Paradise Waterpark in Nessebar en Action Waterpark in Sunny Beach. Bij deze kustplaatsen zijn er de hele dag door ook leuke activiteiten op en rondom het water te doen. Zo zijn er in de buurt van Sunny Beach verschillende waterparken waar kinderen kunnen genieten van de vele glijbanen en andere leuke wateractiviteiten.