Kindvriendelijke hotels Kreta
Kreta Zwembad

Kindvriendelijke hotels Kreta

griekenland
Populair: Lyttos Beach Hotel & Rethymno Mare Royal
vanaf € 389,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Kreta is niet alleen een prachtig eiland om te zien, het heeft ook tal van kindvriendelijke hotels waar je met het hele gezin kunt verblijven voor een heerlijke vakantie. Het eiland Kreta is het grootste Griekse eiland en heeft meerdere gezichten. Enerzijds komen veel jongeren in de zomer om te feesten, maar het eiland heeft ook genoeg faciliteiten en leuke activiteiten voor de vele jonge gezinnen die het hele jaar door naar Kreta komen voor een vakantie. Het hele jaar is er een heerlijke temperatuur in Kreta en kan het hele gezin genieten van een rustige vakantie aan de Middellandse Zee.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Kreta

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie op Kreta

Een van de leukste en meest kindvriendelijke bestemmingen op Kreta is Heraklion, een stad in het noorden van het eiland, aan de Egeïsche Zee. In deze stad kunt u veel ondernemen, zoals een bezoek aan het Knossos Paleis, een paleis uit de oudheid. Met een speciale kindertour kunnen ook uw kinderen alles meekrijgen over de geschiedenis van dit monument. Net buiten de stad vindt u Cret Aquarium, een groots aquarium met heel veel onderwaterdieren uit de Middellandse- en Egeïsche Zee. Een andere leuke bestemming is Labyrinth Park, een leuk doolhof, gecombineerd met de Griekse mythologie.

Kreta Witte Strand
Kreta Hotel

De veelzijdige hotels op het eiland

Ook in de vele kindvriendelijke hotels is genoeg te beleven. Zo beschikken de meeste hotels over een zwembad en sommige hotels hebben zelfs meerdere zwembaden met leuke glijbanen. Er zijn ook hotels met een speeltuin waar peuters lekker kunnen spelen. Verder hebben veel hotels een speciale kinderclub waarbij uw kinderen de hele dag vermaakt worden met spelletjes, leuke activiteiten zoals schminken of sport. Daarnaast is er vaak ’s avonds entertainment van het animatieteam en is er regelmatig een kinderdisco. Bij de meeste hotels heeft u ook de mogelijkheid om met uw kinderen te midgetgolfen.