Kindvriendelijke hotels Cyprus
Zwembad Cyprus

Kindvriendelijke hotels Cyprus

cyprus
Populair: Malpas Hotel & Kaya Artemis
vanaf € 219,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Op zoek naar een geweldige bestemming voor een vakantie met uw kinderen? Op Cyprus vind u niet alleen veel kindvriendelijke hotels, ook het klimaat is heerlijk en er zijn tal van activiteiten te doen. Het eiland Cyprus ligt in het oosten van de Middellandse Zee, op ongeveer 70 km ten zuiden van Turkije. Cyprus is een vakantiebestemming die zeer geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen, omdat er veel leuke activiteiten en entertainmentprogramma’s zijn voor een heerlijke zonvakantie.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Cyprus

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie op Cyprus

Cyprus kent vele badplaatsen met heerlijke stranden. Kyrenia is bijvoorbeeld een van de meest bekende badplaatsen in het noorden van Cyprus en kent veel fijne zandstranden die voor gezinnen met jonge kinderen perfect zijn om de hele dag te blijven. Wanneer je je kinderen nog iets mee wilt geven over de cultuur van het land, kun je Paphos als bestemming kiezen. Hier heb je zowel stranden als markten en oude opgravingen.

Cyprus Strand
Hotel Cyprus

Aphrodite Waterpark en Paphos Zoo

Ten oosten van Paphos vindt u Aphrodite Waterpark, een groot waterpark met geweldige glijbanen, een golfslagbad en een wildwaterbaan: het perfecte dagje uit voor de kinderen. Daarnaast kunt u in de buurt van Paphos ook een middag naar de dierentuin. Paphos Zoo heeft zoogdieren, reptielen en vogels die uitgebreid bekeken kunnen worden. Badplaats Larnaca, in het oosten van het eiland, leent zich ook perfect voor een kindervakantie, met lange stranden en rustig zeewater waar jong en oud naar hartelust in het water kunnen zwemmen.


Liever een familievriendelijk hotel in ander land? Bekijk ook eens: