Club Simena

Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 379,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Club Simena


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Kinderbad

Informatie over Club Simena

Wanneer u op vakantie gaat naar Kyrenia, vindt u in deze omgeving meerdere familiehotels. Bent u op zoek naar een rustig en gemoedelijk hotel met een uitstekende ligging, gerund door een lokale vriendelijke familie? Dan is Club Simena iets voor u. Dit hotel heeft één van de beste locaties. Zo heeft u vanuit dit hotel uitzicht over het bekende ‘Five Fingers’ gebergte en ook het centrum van Kyrenia is vanuit hier prima te bereiken met de bus. Club Simena is een wat gemoedelijker halfpension hotel met 77 hotelkamers in totaal. Door deze rustige sfeer is dit de ideale omgeving om eventjes geheel te relaxen, waarbij een aangename sauna natuurlijk prima helpt. En ook voor de kinderen valt er hier genoeg te doen.

Kyrenia

Houdt u van mooie havenstadjes waar u vele stranden kunt vinden en waar de binnenstad zelf tevens te omschrijven valt als pittoresk en authentiek? Dan is Kyrenia, in Cyprus ook wel bekend als Girne, een stad die absoluut een bezoekje waard is. In deze ouderwetse havenstad vindt u tot op de dag van vandaag mooie oude havens, fijne zandstranden, een oude binnenstad met vele uitgaansgelegenheden en een architectuur die een interessante mix van de Cypriotische en de Turkse stijl is. Een perfecte vakantiebestemming voor u en uw gezin. Op zoek naar een goed familiehotel? Dan is Club Simena misschien iets voor u!

Hoe kindvriendelijk is Club Simena?

Club Simena beschikt over een groot zwembad waar de kinderen vele uren waterpret kunnen beleven. Dit zwembad bevat een apart kinderbad en tevens zijn er meerdere glijbanen waar de kindjes vanaf kunnen gaan. U kunt heerlijk ontspannen op het zonneterras terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het water. Daarnaast kunnen de kinderen tevens perfect de accu in deze omgeving opladen door de rustige sfeer die hier hangt. Een gemoedelijke vakantie waarbij zowel ouder als kind even geheel tot zichzelf kan komen.