Kindvriendelijke hotels Egypte
Egypte Strand

Kindvriendelijke hotels Egypte

egypte
Populair: Pickalbatros Sea World & Titanic Resort & Aqua Park
vanaf € 329,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Egypte: de mooiste hotels voor kinderen

Egypte lijkt misschien vooral een bestemming voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur, maar wanneer het hele gezin toe is aan een heerlijke zonvakantie is Egypte zeker de moeite waard. Het land heeft prachtige badplaatsen aan de Rode Zee, zoals Sharm-el-Sheikh, Hurghada en El Gouna. Deze badplaatsen hebben stuk voor stuk kindvriendelijke hotels met zwembaden, glijbanen en andere leuke activiteiten om de vakantie voor uw kinderen onvergetelijk te maken. Egypte is een heerlijke vakantiebestemming voor gezinnen, jongeren en ouderen die de vakantie willen gebruiken om weer helemaal op te laden.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Egypte

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Egypte

De meeste badplaatsen liggen aan de Rode Zee, en daar vindt u de meest prachtige stranden, luxe en kindvriendelijke resorts. Omdat de temperaturen in de zomer behoorlijk kunnen oplopen, is een vakantie in Egypte met kinderen vooral in het najaar aan te raden. Dan zijn de temperaturen aangenaam en dus niet te warm. De hotels aan de Rode Zee hebben vaak zwembaden, uitgebreide kinderprogramma’s zoals kinderanimatie, activiteiten in en om het zwembad en meer. Bij verschillende badplaatsen vertrekken er dagelijks rondvaartboten met een glazen bodem, zodat u de Egyptische onderwaterwereld kunt ontdekken.

Egypte Strand
Egypte Hotel

Leuke activiteiten bij diverse badplaatsen

In de steden bij de diverse badplaatsen is er veel vermaak voor kinderen, zoals leuke winkeltjes en verkopers van bijzondere dieren als schildpadden. Ook zijn er veel plaatsen rondom de Rode Zee waar u en uw gezin een kameeltocht kunnen maken. In Sharm-el-Sheikh is het ook mogelijk om andere leuke excursies te doen, zoals paardrijden door de woestijn of een woestijnsafari in een jeep. Daarnaast kunt u hier ook allerlei andere sporten doen zoals tennis, golf en verschillende wateractiviteiten zoals duiken en snorkelen. In badplaats Hurghada kunt u met de kinderen het Grand Aquarium bezoeken, een groot aquarium met allerlei soorten vissen, waaronder haaien.