Kindvriendelijke hotels aan het strand
strandhotels kindvriendelijk

Kindvriendelijke hotels aan het strand

Populair: Duni Marina Beach en SBH Maxorata Resort
vanaf € 199,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Maak de mooiste zandkastelen bij deze kindvriendelijke hotels aan het strand

Je kan het jezelf waarschijnlijk perfect voorstellen en vaak kijk je er het hele jaar naar uit. Een heerlijke vakantie, samen met de kids en je partner in een warm land. Een heerlijk kindvriendelijk hotel, gelegen aan het mooie strand, met leuke zwembaden en niets anders dan eten en drinken. Dit is voor vele mensen het echte toonbeeld van vakantie. Lekker zonnen met een goed boek in de hand, mooie zandkastelen bouwen op het strand met de kinderen en genieten van een lekkere cocktail in de hand. Tel daarbij ook nog eens een leuke animatie voor de kinderen, zodat jij en je partner af en toe even wat tijd hebben voor jullie samen en de vakantie kan helemaal niet meer stuk!

Bekijk direct de aanbiedingen

×

Filter op bestemming (A-Z)

Toon resultaten

Filter op bestemming (A-Z)

Filter
Gevonden hotels:

Genieten aan het strand

Naast een hotel met leuke zwembaden en een hele reeks aan glijbanen, kunnen kindvriendelijke hotels aan het strand een tweede goede optie zijn. Kinderen kunnen zich uitleven in de zee en kunnen leuk spelen op het strand. In warme landen zijn er vaak meer dan genoeg kindvriendelijke hotels aan het strand gelegen, zodat je met de kinderen niet te ver hoeft te reizen. Kies tijdens je zoektocht naar een geschikt hotel de optie ‘vlakbij het strand’. Op deze manier krijg je dan enkel hotels die echt aan het strand gelegen zijn en waar je dus te voet naar toe kan.

Populaire hotels

Populaire vakantiebestemmingen met kinderen zijn Turkije, Griekenland en Spanje. Voor elk van dit land hebben wij kindvriendelijke hotels aan het strand op een rijtje gezet:

  • Spanje: H10 Suites Lanzarote Gardens: een 4 sterrenhotel, maar tegelijk ook echt een familieresort en vlak aan het strand gelegen!
  • Turkije: Duni Marina Beach: 5 sterren familiehotel, vlak aan het strand met glijbanen. Zeg nu zelf, wat moet je meer hebben?
  • Griekenland: Mediterraneo Hotel in Chersonissos: dit hotel is gevestigd in Kreta en ligt op een paar honderd meter van het strand. Alsook ben je binnen een paar minuten in het centrum wat zorgt voor een gevarieerde vakantie.