Kindvriendelijke hotels Aruba
Zwembad in Aruba

Kindvriendelijke hotels Aruba

aruba
Populair: Tropicana Aruba Resort
vanaf € 299,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Aruba: de mooiste hotels voor kinderen

Als er één vakantiebestemming bestaat dat garant staat voor de ultieme familievakantie, dan is het Aruba. Dit exotische eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, leuke activiteiten en kindvriendelijke hotels met all inclusive services om u en uw kinderen een heerlijke vakantie te laten beleven. Aruba ligt in de Caribische Zee, naast Bonaire, Curacao en vlakbij het Zuid-Amerikaanse Venezuela. Een groot voordeel van een vakantie in Aruba is dat er over het algemeen Nederlands wordt gesproken. Voor u en uw kinderen is het dus heel gemakkelijk om contact te leggen met hotelpersoneel of de lokale bevolking.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in aruba

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie op Aruba

Er zijn veel kindvriendelijke hotels en grote familieresorts op Aruba die het verblijf heel aangenaam zullen maken. Maar buiten het hotel zijn er tal van activiteiten die ook voor kinderen heel leuk zijn om te ondernemen. Zo zijn er tal van lange zandstranden zoals Nikky Beach en Baby Beach, waar u en uw kinderen heerlijk kunnen genieten van zon, zee en strand. Verder zijn er een aantal waterparken die vooral voor kinderen leuk zijn, waaronder Arawa Waterpark en Hooiberg Waterpark, twee parken met leuke glijbanen, ook voor de kleinere kinderen. Ook leuk om te bezoeken met uw kinderen: Philips Animal Garden, een opvangcentrum voor allerlei dieren, waar kinderen de dieren mogen voeren.

Aruba Strand
Aruba Zee

Dolfijnen spotten in het wild

Net als op andere exotische bestemmingen kunt u op Aruba dolfijnen in het wild spotten. Bij Boca Catalina kunt u met uw kinderen wilde scholen met dolfijnen bekijken, en zelfs benaderen tijdens het snorkelen of duiken in het water. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om in het hotel of resort te verblijven. De all inclusive hotels hebben vaak een groot zwembad met glijbaan en leuke entertainment voor de kinderen. Ook zijn er faciliteiten voor kinderen, zoals ruime kamers, een speeltuin, gameroom en special kindermenu’s tijdens het buffet.