Kindvriendelijke hotels Bodrum
Bodrum Zwembad

Kindvriendelijke hotels Bodrum

turkije
Populair: WOW Bodrum Resort & Xanadu Island
vanaf € 409,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Voor een heerlijke vakantie met alles erop en eraan is Bodrum de ideale bestemming. Deze bruisende badplaats is een perfecte plek voor jonge gezinnen die het liefst in een all inclusive en kindvriendelijk hotel willen verblijven. Bodrum ligt aan de Egeïsche Kust en heeft heel veel baaien met leuke zandstrandjes waar u de hele dag kunt verblijven. Het drukste strand van Bodrum grenst direct aan het centrum van de stad. Bodrum staat bekend als het St. Tropez van Turkije, en dat betekent mooie stranden, heerlijk weer en veel luxe. Door de vele activiteiten in Bodrum en omgeving is deze badplaats zeer geschikt voor kinderen.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Bodrum

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Bodrum

Er zijn veel kindvriendelijke hotels in Bodrum die all inclusive zijn en dus ook allerlei extra faciliteiten aanbieden voor kinderen. Vaak hebben deze hotels een zwembad met één of meerdere glijbanen, een speciaal kindermenu in het restaurant en leuke extra’s als een gameroom, speeltuin, miniclub en kinderdisco. Het zal uw kinderen niet aan vermaak ontbreken tijdens een vakantie in Bodrum. Omdat de meeste hotels zich in de buurt van het strand bevinden, kunt u het zwembad gemakkelijk afwisselen voor een dagje aan zee met uw kinderen.

Bodrum Stad
Bodrum Strand

Leuke en leerzame dagjes uit

In Bodrum en omgeving zijn veel activiteiten en bezienswaardigheden die ook voor kinderen leuk zijn, zoals het zwemmen met dolfijnen in Dolphin Park Bodrum of Aqualand Bodrum. In de laatstgenoemde zit ook een waterpark met leuke glijbanen en een golfslagbad. Ook leuk om te bezoeken met kinderen: het Kasteel van Bodrum. Dit oude kasteel werd gebouwd in de Middeleeuwen en wanneer u de toren beklimt heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Bij dit kasteel vindt u ook het Onderwater Museum, waar uw kinderen eeuwenoude voorwerpen kunnen bekijken die in het water rondom Bodrum gevonden zijn.