Kindvriendelijke hotels Curacao
Curacao Zee

Kindvriendelijke hotels Curacao

curacao
Populair: Kunuku Aqua Resort & Hilton Curaçao
vanaf € 529,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Curaçao: de mooiste hotels voor kinderen

Curacao is een van de meest perfecte bestemmingen voor een vakantie met kinderen. Behalve de vele kindvriendelijke hotels en het geweldige weer zijn er in de zomer genoeg activiteiten te beleven, zowel op als rondom het water. Er zijn genoeg prachtige resorts aan de vele prachtige stranden, vooral die aan de zuidwestkust, ten westen van Willemstad. Een van die mooie stranden is bijvoorbeeld Grote Knip, een schitterende baai waar u heerlijk kunt genieten van een prachtige omgeving. Maar er zijn nog veel meer strandjes op het eiland waar uw gezin de hele dag kan verblijven.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Curacao

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie op Curacao

Er zijn op Curacao tal van activiteiten die leuk zijn voor kinderen, zodat ze een onvergetelijke zomer zullen beleven op dit prachtige eiland. Een van de grote aanraders voor een vakantie met kinderen is een bezoekje aan Baby Park Tutu. Dit kleurrijke park heeft alles wat een speeltuin moet hebben: glijbanen, klimrekken, trampolines, schommels en meer. Ook is het Sea Aquarium een leuk dagje uit met de kinderen, want hier spotten ze heel veel zeedieren, waaronder dolfijnen! Een dagje aan het strand is lekker, maar wanneer er voor kinderen een speciaal piratenschip staat, wordt het extra leuk. Deze vind u bij Kokomo Beach.

Curacao Strand
Curacao Zwembad

Indoor speeltuinen en activiteiten in het hotel

Hoewel kinderen winkelen meestal maar niets vinden, kunt u op Curacao naar een winkelcentrum dat op kinderen is gericht. Dit centrum heeft veel winkels met een speciaal speelhoek voor kinderen, maar beschikt ook over twee speeltuinen. De een is gratis en heeft zelfs toezicht en de andere is een indoor speeltuin waar u wel voor moet betalen. Een dagje winkelen op Curacao wordt zo ook voor de kleintjes een leuke bezigheid. Op Curacao vindt u veel kindvriendelijke hotels, die leuke activiteiten plannen voor de kinderen zoals kinderclub, disco en sportactiviteiten in en rondom het zwembad.