Hilton Curaçao

  • Direct gelegen aan het strand van Curacao
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 699,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Hilton Curaçao


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Aan het strand

Informatie over Hilton Curaçao

In de buurt van de Curaçaose hoofdstad Willemstad bevindt zich de pittoreske Piscadera Baai. Naast het uiterst aangename klimaat vol zon staat deze baai tevens bekend om zijn schitterende groene omgevingen die perfect zijn voor een wandeling. Ook de stranden van deze baai mogen niet vergeten worden, een ideale plek vol zon, zee en strand voor het hele gezin. En doordat de Piscadera Baai in de buurt van Willemstad te vinden is, is een dagje uit naar deze stad tevens een mogelijkheid. Wanneer u met uw gezin op vakantie wilt naar deze bestemming, zoekt u natuurlijk een hotel dat geschikt is voor zowel jong als oud. Een familiehotel in deze omgeving is het Hilton Curaçao. Wat valt hier te beleven voor uw kinderen?

De kindvriendelijkheid van het Hilton Curaçao

Het Hilton Curaçao is een logies hotel direct gelegen aan de Piscadera Baai. Hierbij hebt u zelfs de keuze uit twee zandstranden die naast het hotel te vinden zijn. Ook staat het Hilton Curaçao bekend om de vele faciliteiten die aanwezig zijn bij dit hotel. Zo is er een tropische tuin die perfect is voor een wandeling. Ook faciliteiten zoals meerdere restaurants, bars, een casino, roomservice, gratis wifi en wasservice zijn hier aanwezig.

Voor de kinderen is er in de tropische tuin van het hotel een leuk zwembad te vinden. Diverse andere watersportactiviteiten zijn hier tevens te vinden, bijvoorbeeld de duikschool waar u en uw kinderen kunnen leren duiken (tegen betaling). Ook is er een speeltuintje voor de allerkleinsten. Wanneer u erg jonge kinderen hebt en er eens een dagje alleen op uit wil, is het mogelijk om gebruik te maken van de babysitservice van het hotel.