Kindvriendelijke hotels Kos
Kos Strand

Kindvriendelijke hotels Kos

griekenland
Populair: Aegean View Aqua Resort & Peridis Family Resort
vanaf € 249,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Kos: de mooiste hotels voor kinderen

Kos is een van de leukste en veiligste eilanden in Griekenland, en dankzij de goede infrastructuur kunt u het eiland verkennen op de fiets. Het eiland is klein, en daardoor vooral geliefd bij jonge gezinnen. Verblijf in een van de kindvriendelijke hotels en ontdek het eiland met zijn prachtige stranden en leuke activiteiten voor jong en oud. Doordat Kos een veelbezocht eiland is door gezinnen hebben de vele hotels zich hier op ingesteld. Dit betekent ruime kamers, kinderbedden, speciale kindermenu’s, oppasservice en een uitgebreid entertainmentprogramma met kinderclub en kinderdisco. Populaire plaatsen op Kos zijn Marmari, Kefalos en Kardamena.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Kos

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie op Kos

Naast alle extra’s die deze kindvriendelijke hotels op Kos aanbieden, zijn er tal van leuke faciliteiten die voor de kinderen extra leuk zijn, zoals speeltuinen, zwembaden met glijbanen en een entertainmentroom met leuke games als airhockey, arcade en tafelvoetbal. Omdat de meeste hotels zich vlakbij het strand bevinden, kunt u ook een dagje naar het strand met de kinderen. Het hotel regelt vaak leuke sportactiviteiten op het strand, maar kinderen kunnen ook zelf een van de vele watersporten doen zoals parasailing, samen op de jetski of een duikles volgen in de Egeïsche Zee.

Kos Hotel
Kos Strand

Op jeepsafari met de kinderen

In Kos staan tal van historische gebouwen die veel vertellen over de geschiedenis van het eiland en Griekenland. Voor kinderen kan dit heel interessant zijn, daarom zijn er veel tours voor jong en oud, bijvoorbeeld bij kasteel Neratzia of Casa Romana in Kos-stad. Wanneer u bij de stad Kardamena verblijft, kunt u een dagje met de kinderen naar het Aquatica Waterpark, een park met spectaculaire glijbanen en leuke zwembaden. Ook een spannende en leuke ervaring voor de kinderen: een jeepsafari over de ruige paden van het eiland. Daarnaast hebben kinderen met een boottocht de mogelijkheid om lekker te zwemmen en duiken in de Egeïsche Zee.