Sandy Appartementen

  • All Inclusive: zorgeloos genieten van jouw vakantie
  • Direct gelegen aan het strand van Kos
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 379,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Sandy Appartementen


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Aan het strand
  • All Inclusive

Informatie over Sandy Appartementen

Dichtbij de stranden van de Egeïsche Zee ligt het terrein van Sandy Appartementen. Op het eiland Kos en dichtbij de Kos-Stad biedt dit u de gelegenheid van de natuur te genieten maar ook de stad te beleven wanneer u zin hebt. De vijftig ruimtes waar u kan verblijven hebben een capaciteit van een tot drie personen. Ook zijn er appartementen met twee kamers beschikbaar. Hier is ruimte tot maximaal vier personen. Elke kamer beschikt over een douche en toilet, koelkast en kookplaat. Tevens heeft u de beschikking over een terras of balkon.

Wat kan uw gezin verwachten

Sandy Appartementen ligt op loopafstand van het Psalidi strand. De ligging van het complex is erg rustig en heeft een mooi uitzicht. U kunt gebruik maken van het zwembad en er is een apart gedeelte voor de kinderen. Er staan ligbedden en parasols opgesteld naast het bad. Ook is er een speeltuin en een kleine markt aanwezig. U kunt eten in het restaurant waar verschillende gerechten voor u gemaakt worden maar er zijn ook mogelijkheden voor kinderen.

De omgeving van Sandy Appartementen

Waar de sfeer bij Sandy Appartementen heerlijk ontspannen is, kunt u de omgeving intrekken om wat meer activiteiten te beleven. Allereerst is het aanbod wat betreft eten heel uitgebreid. Kos-Stad heeft voor het hele gezin genoeg te bieden. Daarnaast kunt u talloze activiteiten op het water ervaren. U kunt kajakken, surfen, duiken en zelfs een onderzeetocht maken. Daarnaast zijn er verschillende excursies en wandel- of fietstochten. Ook voor de cultuurliefhebber bestaan er nog prachtige bezienswaardigheden. Zo kunt u hier tot rust komen, maar ook tal van activiteiten plannen. Waar uw gezin maar zin in heeft!