Kindvriendelijke hotels Turkije
Turkije Zwembad

Kindvriendelijke hotels Turkije

turkije
Populair: Palm Wings Didm & Club Paradiso
vanaf € 279,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Het mediterrane klimaat langs de kust van Turkije zorgt ervoor dat het land al jaren een populaire bestemming is onder jonge gezinnen. Accommodaties in de Turkse badplaatsen zijn dan ook veelal gericht op gezinnen en er zijn dan ook veel kindvriendelijke hotels te vinden. De Turkse westkust bestaat uit drie kustgebieden waar zich een aantal populaire badplaatsen bevinden. Zo liggen Bodrum en Kusadasi aan de Egeïsche kust, Marmaris en Dalyan aan de Lycische kust en aan de Turkse Riviera bevinden zich de meest bekende badplaatsen, waaronder Antalya en Alanya.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Turkije

Bestemmingen in Turkije

×

Bestemmingen (A-Z)

Toon resultaten

Bestemmingen (A-Z)

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Turkije

Welk kustgebied u ook met het gezin bezoekt, overal zijn kindvriendelijke hotels die alle ingrediënten hebben voor een onvergetelijke vakantie. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een all inclusive hotel, die vaak ruime familiekamers heeft en veel faciliteiten voor kinderen, zoals een zwembad, glijbanen, kinderclub met sport en spel, maar ook een kinderdisco. Een aantal hotels aan de westkust van Turkije hebben een compleet waterpark waar kinderen de hele dag kunnen genieten in het water. Daarnaast bevinden de meeste hotels zich bij het strand, zodat u ook hier heen kunt lopen met de kinderen vanaf het hotel.

Turkije Strand
Turkije Strand

Zwemmen met dolfijnen

Aan de Egeïsche kust zijn genoeg uitstapjes die leuk zijn om te ondernemen met kinderen, zoals de ruïnes van Efeze. Dit is de grootste ruïne in Turkije, en leuk voor kinderen om te zien. Verblijft u in een van de badplaatsen aan de Lycische kust? Ga met de kinderen naar het schildpaddenstrand bij de plaats Dalyan. In Marmaris kunt u een tocht op een echte piratenboot boeken, die u en de kinderen meeneemt op een spannende en vermakelijke excursie over het water. Ook de Turkse Riviera heeft tal van leuke uitstapjes, zoals Dolphin Land in Antalya, waar u en de kinderen met dolfijnen kunnen zwemmen.


Liever een familievriendelijk hotel in ander land? Bekijk ook eens: