Kindvriendelijke hotels Kemer
Kemer Blij Kind Strand

Kindvriendelijke hotels Kemer

turkije
Populair: Grand Park Kemer & Sherwood Exclusive
Wij vergelijken

Vlakbij Antalya ligt een andere geliefde badplaats, Kemer. Deze Turkse stad heeft een prachtige omgeving, veel kindvriendelijke hotels en een heerlijk klimaat. Het hele jaar door is Kemer de ideale vakantiebestemming voor jong en oud. Kemer heeft veel archeologische gebieden, maar ook schitterende stranden waar u met het hele gezin kan genieten van een leuke vakantie. Dankzij de vele luxe all inclusive resorts in Kemer zal het u aan niets ontbreken en is zowel het hotel als de omgeving gericht op het amuseren van jong en oud.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Kemer

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Kemer

Tijdens een vakantie in Kemer komen u en uw kinderen dus niets tekort. De meeste kindvriendelijke hotels hebben een zwembad met glijbaan en andere leuke faciliteiten voor kinderen, zoals een speeltuin, kinderclub en een gameroom. Maar u kunt er ook voor kiezen om een dagje naar het strand te gaan, hier hebben u en uw kinderen veel ruimte, maar zijn er ook leuke activiteiten op en rondom het water. Zo kunt u met de kinderen een boottocht langs de Turkse kust maken op een piraten- of vikingschip. De tocht begint en eindigt in Kemer en is een ideale vorm van vermaak voor de kinderen.

Kemer Zee Natuur
Kemer Waterpark

Op ontdekkingsreis in de buurt

Er zijn nog een aantal andere leuke activiteiten die u met de kinderen kunt ondernemen in Kemer. U kunt met het hele gezin op jeepsafari in het Taurusgebergte, vlakbij Kemer. Dit is een spannende en stoere tocht die zeker leuk is voor jongere kinderen vanaf een jaar of 5. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een rit in een kabelbaan bij de Tahtaliberg, die tweeduizend meter hoog gaat. Dit geeft een schitterend uitzicht over Kemer en omliggende plaatsen. Ook leuk voor kinderen: een dagje naar DoluSu Park, een waterpark net buiten Kemer met golfslagbad, spectaculaire glijbanen, een aquarium en een dolfijnenshow.