Kindvriendelijke hotels Antalya
Antalya Strand Kind

Kindvriendelijke hotels Antalya

turkije
Populair: Grand Park Lara & Titanic Beach Resort
vanaf € 279,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Het is een van de meest bezochte badplaatsen in Turkije en u vindt hier niet alleen kindvriendelijke hotels, maar ook prachtige stranden en veel activiteiten in maar ook buiten de accommodatie. Antalya ligt aan de westkust van Turkije en is onderdeel van de Turkse Riviera, een populair kustgebied in het land. Antalya heeft gedeeltelijk een rotsige kust, maar ook veel lange zandstranden. Hier vindt u dan ook de meeste hotels, vaak met veel leuke extra’s voor kinderen, zoals een zwembad met glijbaan en een animatieteam die de hele dag activiteiten met uw kinderen ondernemen in het hotel en soms ook op het strand.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Lara

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Antalya

Voor een vakantie met kinderen is een all inclusive hotel zeker aan te raden. Deze kindvriendelijke hotels hebben vaak een speciaal kindermenu en andere aanvullingen, zelfs voor de allerkleinsten. In sommige gevallen hebben deze hotels een aquapark waar uw kinderen de hele dag kunnen spetteren en genieten van meerdere gave glijbanen. Wanneer u er een dagje op uit wilt met de kinderen kunt u een bezoek brengen aan Dolphin Land in Antalya. Hier kunnen uw kinderen zwemmen met dolfijnen, maar ook kijken naar een dolfijnenshow. Het centrum van Antalya heeft veel leuke Turkse winkels waar uw kinderen een leuk souvenir kunnen uitzoeken.

Antalya Strand
Antalya Strand

Op en rondom het strand

Antalya is ook dé plek in Turkije om op het strand van het heerlijke weer te genieten. De lange zandstranden bieden veel ruimte voor het bouwen van zandkastelen of het graven van diepe kuilen. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten te doen op het water, zoals parasailing en jetski-rijden. Bij sommige stranden vindt u op het water een parcours die u kunt afleggen zonder in het water te vallen. Een echte aanrader is het Konyaalti strand in het oosten van Antalya. Hier vindt u een groot strandpark met dolfijnen, glijbanen, een aquarium en meer!