Kindvriendelijke hotels Alanya
Alanya Strand

Kindvriendelijke hotels Alanya

turkije
Populair: Titan Garden & Club Paradiso
vanaf € 279,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Voor een ontspannen vakantie aan de Turkse Riviera is badplaats Alanya een zeer geschikte plek. Hier komen zon, zee, strand en kindvriendelijke hotels samen en geniet u met het hele gezin van een geweldige vakantie. Alanya is samen met Antalya een van de meest populaire Turkse bestemmingen, en dat is niet zonder reden. Alanya is een levendige stad met veel leuke activiteiten voor jong en oud, maar de badplaats heeft ook prachtige zandstranden die schoon en veilig zijn voor kleine kinderen. In Alanya vindt u veel hotels met allerlei faciliteiten voor kinderen, zodat het hele gezin een heerlijke vakantie kan beleven in Turkije.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Alanya

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Alanya

Alanya kent veel kindvriendelijke hotels en familieresorts, met zwembaden, gamerooms, miniclubs en andere activiteiten. Uw kinderen zullen zich de hele dag door goed kunnen vermaken dankzij de vele spelletjes en shows die georganiseerd worden door het animatieteam. In Alanya is ook genoeg te doen wanneer u er een dagje tussenuit wilt met de kinderen. Zo kent de badplaats twee grote waterparken, Alanya Aquapark en Water Planet Aqua Park, waar jong en oud kunnen spetteren en genieten van de spectaculaire glijbanen en andere leuke waterattracties. Voor waterpret bent u in Alanya dus zeker aan het goede adres.

Alanya Stad
Alanya Haven

Shuttleservice naar het strand

Ook aan het strand is genoeg te beleven, zelfs voor de kleinere kinderen. De stranden zijn lang en breed, waardoor uw kinderen genoeg ruimte hebben voor het bouwen van zandkastelen en het graven van diepe kuilen. De meeste hotels in Alanya bevinden zich op loopafstand van het strand, waardoor het gemakkelijk is om zwembad af te wisselen met het strand. Veel hotels bieden ook een shuttleservice aan, een bus die de hele dag heen en weer rijdt tussen hotel en strand. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is dit een uitkomst, omdat ze zo geen eind hoeven te lopen wanneer het hotel zich wat verder van het strand bevindt.