Kindvriendelijke hotels Side
Side Gezin Strand

Kindvriendelijke hotels Side

turkije
Populair: Sueno Beach & Side Star Park
vanaf € 279,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Side: de mooiste hotels voor kinderen

Tussen Antalya en Alanya in ligt Side, een kleine maar populaire Turkse badplaats. Dankzij het perfecte klimaat en het ruime aanbod van kindvriendelijke hotels is Side de laatste jaren uitgegroeid tot een geliefde bestemming onder families en gezinnen. De stranden van Side zijn lang, het water van de Middellandse Zee is verkoelend en de hotels hebben veel faciliteiten voor kinderen: badplaats Side heeft alles wat een kindervakantie nodig heeft en meer. Langs het strand zijn leuke activiteiten maar ook de hotels zelf hebben genoeg animatie om uw kinderen de hele dag te vermaken.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Side

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Side

Veel hotels hebben een animatieteam die gericht zijn op het amuseren van de jonge bezoekers. Zo organiseert dit team leuke spellen, zowel op het strand als in het hotel, worden er in de avond shows georganiseerd en zijn er gedurende dag altijd wel activiteiten, zoals schminken, darten of andere leuke spelletjes. Ook op het strand is er genoeg te beleven voor kinderen. Naast zwemmen in de zee zijn er tal van watersporten die uw kinderen kunnen doen, zoals jetski-rijden, parasailen, waterskiën of varen op een bananenboot. En omdat Side enorm gericht is op gezinnen met jonge kinderen zijn er altijd wel speciale kinderprogramma’s.

Side Hotel
Side Waterval

Een leerzame excursie

Zo kunnen kinderen duiken en snorkelen in het heldere water van de Middellandse Zee met uitgebreide uitleg en begeleiding. Ook zijn in Side veel overblijfselen van de Griekse en Romeinse tijd te vinden, zoals een van de grootste amfitheaters uit de Griekse tijd. Hier kunnen kinderen de mooie en interessante omgeving ontdekken en tegelijkertijd de indrukwekkende geschiedenis van deze plaats leren. Novada Park is een grote gameroom in winkelcentrum Novamall en is zeker leuk om heen te gaan met uw kinderen. Hier zijn allerlei leuke spellen en activiteiten, ook voor kleinere kinderen.