Kindvriendelijke hotels Marmaris
Marmaris Gezin Strand

Kindvriendelijke hotels Marmaris

turkije
Populair: IC Hotels Green Palace & Grand Pasa
vanaf € 299,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Marmaris: de mooiste hotels voor kinderen

Het Turkse Marmaris is enorm geschikt voor een kindervakantie. De badplaats ligt in het westen van Turkije aan de Lycische Kust, ligt op minder dan vier uur vliegen vanuit Nederland en heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat. Marmaris ligt in een schitterende baai en de meeste accommodaties zijn gericht op gezinnen. Dit kunt u terug zien in de ruime keuze die u heeft in kindvriendelijke hotels. Vroeger was Marmaris een klein vissersdorpje, maar inmiddels is het dorp uitgegroeid tot een populaire en levendige badplaats en vakantiebestemming voor veel gezinnen met jonge kinderen.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Marmaris

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Marmaris

Als er één ding is die u zeker met kinderen kunt ondernemen in Marmaris, dan is het een bezoek aan een waterpark. De Turkse badplaats heeft namelijk drie grote waterparken: Aqua Dream Water Park, Atlantis Water Park en Marmaris Water Park. Al deze parken hebben veel zwembaden met spectaculaire glijbanen, waar uw kinderen de hele dag kunnen genieten. De meeste hotels hebben een zwembad met glijbaan, maar ook animatie voor sport en spel met de kinderen. Ook zijn er ’s avonds vaak shows voor de kleine kinderen en is er regelmatig disco voor de wat oudere kinderen.

Marmaris Strand
Marmaris Strand

Leuke uitstapjes in de omgeving

Er zijn in Marmaris een aantal leuke uitstapjes, waaronder een paardensafari. Bij Pinar Horse Safari kunt u met het hele gezin een rit door de omgeving maken op een paard, maar ook andere leuke activiteiten ondernemen. Ook leuk om te doen met kinderen: een wandeling door oude ruïnes van Turken, Ottomanen en Grieken. Marmaris heeft een rijke geschiedenis die uw kinderen al spelenderwijs kunnen ontdekken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een boottocht te maken, en u zowel kiezen voor een dagtrip naar het Griekse eiland Rhodos als een recreatieve boottocht op het water rondom Marmaris.