Kindvriendelijke hotels Kusadasi
Kusadasi Blij Kind Strand

Kindvriendelijke hotels Kusadasi

turkije
Populair: Ephesia Beach Club & Korumar Deluxe
vanaf € 429,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Aan de Turkse westkust ligt Kusadasi, een badplaats dat ter hoogte aan het Griekse eiland Samos ligt. Kindvriendelijke hotels, heerlijk weer, mooie stranden, leuke dagtrips en activiteiten op en rondom het water: in Kusadasi krijgt u de complete vakantie met uw gezin. De badplaats is grotendeels gericht op gezinnen die naar Turkije komen voor een all inclusive vakantie om tot rust te komen. Er zijn dan ook veel all inclusive hotels met onbeperkt eten, drinken en entertainment voor de kinderen. U, maar ook uw kinderen komen niets tekort tijdens een ontspannen vakantie naar het zonnige Kusadasi.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Kusadasi

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Kusadasi

Een verblijf in Kusadasi met uw gezin heeft alles wat een goede vakantie zou moeten hebben, te beginnen met de kindvriendelijke hotels. De hotels hebben aardig personeel dat uw kinderen goed helpt maar ook vermaakt met leuke programma’s en spelletjes gedurende de dag. Deze hotels zijn van alle gemakken voorzien en hebben handige kinderzitjes, speciale menu’s voor de kleintjes, ruime familiekamers en andere handige extra’s. Daarnaast hebben de meeste van deze hotels een speelruimte, gameroom, een kinderclub en regelmatig een kinderdisco voor kinderen van alle leeftijden. Zelf kunnen uw kinderen zich vermaken in het zwembad en de glijbaan.

Kusadasi Kasteel
Kusadasi Strand

Dagje weg voor jong en oud

Kusadasi ligt vlakbij het wereldberoemde Efeze, en het is dan ook zeker de moeite waard om hier met uw kinderen een bezoekje aan te brengen. Dit is zowel een leuke als leerzame ervaring, vooral voor oudere kinderen. Maar een dag naar het strand in Kusadasi ook een lekker dagje weg voor uw kinderen. Het strand is ruim, het zeewater is verkoelend en na afloop kan het hele gezin zich schoonspoelen voor u terugkeert naar het hotel. Ook leuk om te bezoeken met uw kinderen: Tortuga Waterpark, een waterpark met leuke en spectaculaire glijbanen voor jong en oud!