Peridis Family Resort

  • Direct gelegen aan het strand van Kos
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 429,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub
  • Aan het strand

Informatie over Peridis Family Resort

Het Peridis Family Resort ligt op een steenworp afstand van Kos-Stad, maar ook het strand van de Egeïsche Zee ligt binnen handbereik. Het resort telt iets minder dan honderd kamers. U kunt met twee personen terecht, maar ook tot vier kunt u gebruik van de familiekamer waar u tot vier personen in kunt. Ten slotte is er nog een appartement waar u in kunt met maximaal zes personen. Elke kamer heeft een kookplaat met een magnetron. Ook is er overal een toilet en douche aanwezig. en is er de mogelijkheid buiten te zitten op een terras of balkon.

Wat biedt het Peridis Family Resort uw gezin

U heeft meer dan genoeg te doen in het Peridis Family Resort. Zo zijn er een aantal zwembaden aanwezig en is er een speciaal kinderbad in de tuin. Deze zijn ook voorzien van ligbedden parasols en u heeft de mogelijkheid een drankje of wat te eten bij de bar. Voor het diner kan uw gezin terecht bij een buffetrestaurant maar er is ook een optie tot à-la-carte eten. Voor ontspanning kunt u eens de sauna in of u gaat sporten. Tennis, basketbal, beachvolleybal en fitness zijn een greep uit de keuzes die u heeft. Twee keer per week kunt u kijken naar live muziek en voor de kinderen is er ook nog een speeltuin aanwezig.

Wat u nog meer kan ervaren

Naast het strand, de sporten en het eten valt er nog veel meer te ontdekken naast het Peridis Family Resort. In Kos-Stad kunt u namelijk uiteenlopende dingen beleven. Veel watersport zoals surfen en duiken maar ook tochten over land en excursies laten uw gezin de natuur op het eiland Kos zien. Op cultureel en culinair niveau is er ook nog een groot aanbod zodat u of uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Een heerlijke combinatie van ontspanning er activiteit!