Yiannis Appartementen

  • All Inclusive: zorgeloos genieten van jouw vakantie
  • Direct gelegen aan het strand van Kos
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 249,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Yiannis Appartementen


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Aan het strand
  • All Inclusive

Informatie over Yiannis Appartementen

Yannis Appartementen bevindt zich op het eiland Kos en ligt op loopafstand van de Egeïsche Zee. Ook de Hoofdstad van het eiland, Kos-stad, is uitstekend te bereiken. Het complex beschikt over ruim 50 appartementen. U kunt een ruimte huren voor een of twee personen, maar er zijn ook mogelijkheden tot vier personen. Deze appartementen beschikken over twee kamers. U beschikt in elk appartement over een toilet, douche en een terras of balkon met fraai uitzicht.

Het aanbod voor uw kinderen

Als u op zoek bent naar een rustige plek is Yannis Appartementen wat voor u. Bij het complex treft u een zwembad met daarbij een apart gedeelte voor kinderen. De baden worden omringd door ligbedden met parasols. Ook is er een poolbeer aanwezig voor wat eten en een drankje. Uw kinderen kunnen daarnaast gebruik maken van de speeltuin. U komt hier heerlijk tot rust met uw gezin.

Wat Yannis Appartementen u nog meer biedt

Naast het strand ligt Yannis Appartementen op twee kilometer van Kos-Stad. Hier zijn tal van mogelijkheden om een of meerdere dagen door te brengen met het gezin. Het eiland biedt natuurlijk erg veel mogelijkheden op water. Zo zijn er tochten per boot, kunt u surfen, duiken, een kano huren, of waterskiën Maar ook op het eiland zelf kunt u genoeg ervaren. Wandeltochten en musea onder meer ook te vinden. Yannis Appartementen biedt u geen diner aan maar laat dat absoluut geen probleem zijn als u zich zo dicht bij Kos-Stad bevindt. Ook op culinair gebied is er van alles te vinden voor het hele gezin. Tot rust komen of meer een actieve vakantie kan hier beide erg goed!