Livingstone Jan Thiel Resort

  • Direct gelegen aan het strand van Curacao
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 599,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Livingstone Jan Thiel Resort


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Kinderbad
  • Aan het strand

Informatie over Livingstone Jan Thiel Resort

Het eiland Curaçao is gerenommeerd vanwege de vele pittoreske baaien die hier te vinden zijn. Bent u een fan van azuurblauwe wateren en schilderachtige omgevingen? Dan is de Jan Thielbaai een prima omgeving voor u als vakantiebestemming. Deze baai is vernoemd naar de gelijknamige wijk, welke te vinden is in het zuidoosten van de Curaçaose hoofdstad Willemstad. In deze baai bevindt zich een strand welke vrij toegankelijk is voor vakantiegangers die verblijven in één van de omliggende resorts. Eén van de resorts gelegen aan de Jan Thielbaai is het Livingstone Jan Thiel Resort. Wanneer u met uw familie deze plaats als vakantiebestemming kiest, is het belangrijk dat het hotel genoeg activiteiten voor kinderen aanbiedt. Hieronder wordt bekeken of dit het geval is.

Hoeveel activiteiten voor uw kinderen zijn er te vinden op het Livingstone Jan Thiel Resort?

Het Livingstone Jan Thiel Resort is een 4-sterren logies resort welke op 150 meter van het strand van Jan Thiel gelegen is. Ook het centrum van de stad is in de buurt. Het management van dit resort wordt gerund door Nederlanders, zodat u altijd in uw eigen taal kunt communiceren. U hebt de keuze uit een hotelkamer, appartement of villa op dit resort.

Het resort beschikt over vele faciliteiten die ook interessant zijn voor uw kinderen. Zo is er de mooie bloementuin en beschikt het resort over zijn eigen zwembaden (met kinderbadjes voor de allerkleinsten). Daarnaast is het mogelijk om te leren duiken bij Jan Thiel Diving, mochten u en uw kinderen zin hebben in iets avontuurlijks. Een perfecte locatie wanneer u en uw kinderen dol zijn op waterpret!