Kunuku Aqua Resort

  • Direct gelegen aan het strand van Curacao
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 529,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Kunuku Aqua Resort


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Glijbaan
  • Miniclub
  • Aan het strand

Informatie over Kunuku Aqua Resort

In het westelijke gedeelte van het eiland Curaçao bevindt zich het dorpje Sint Willibrordus. Dit dorp is vernoemd naar het gelijknamige kerkje, één van de bekendste toeristische trekpleisters van dit gebied. Dankzij de bijzondere neogotische architectuur van deze kerk is dit een must see wanneer u Sint Willibrordus als vakantiebestemming kiest. Daarnaast ligt het dorpje in de buurt van twee van de bekendste baaien van Curaçao: de Porto Marie baai en de Daaibooibaai. Een mooie vakantiebestemming, dus. Hier in de buurt bevindt zich het familiehotel Kunuku Aqua Resort. Vraag is natuurlijk: hoe kindvriendelijk is dit hotel?

De kindvriendelijkheid van Kunuku Aqua Resort

Kunuku Aqua Resort is een 4-sterren all inclusive hotel, waarbij het tevens mogelijk is om voor een ultra all inclusive arrangement te kiezen. All inclusive houdt in dat ontbijt, lunch en diner inbegrepen zitten. Wanneer u kiest voor een ultra all inclusive zitten ook koffie/thee, alcoholische dranken, 1x gratis a la carte dineren, 1x gratis pizza en nog veel meer. Ook zijn er vele mogelijkheden voor families wanneer het gaat om slaapverblijven, denk hierbij aan familiekamers en appartementen. Ten slotte is de ligging uitstekend, in de buurt van Sint Willibrordus en met een gratis shuttleservice richting Willemstad.

Kunuku Aqua Resort is een hotel met meerdere zwembaden en glijbanen. Voor de oudere kinderen is er zelfs een glijbaan van 13 meter hoog, maar er zijn ook kinderbaden aanwezig voor de allerkleinsten. Ook zijn er speeltuintjes en is er een animatieteam dat vele activiteiten organiseert voor kinderen van alle leeftijden. Uw kinderen zullen zich hier dus prima vermaken!