Malpas Hotel

  • All Inclusive: zorgeloos genieten van jouw vakantie
  • Direct gelegen aan het strand van Kyrenia
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 469,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Malpas Hotel


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Kinderbad
  • Aan het strand
  • All Inclusive

Informatie over Malpas Hotel

Kyrenia is één van de mooiste steden die in het noorden van Cyprus te vinden is. Wanneer u met uw gezin hier op vakantie gaat, is het natuurlijk van belang dat uw hotel aan een aantal eisen voldoet. Immers moeten zowel u als uw kinderen zich hier een vakantie lang prima kunnen vermaken. Eén van de hotels die aan uw eisen zal voldoen is het Malpas Hotel. Dit hotel staat bekend om het fenomenale uitzicht dat u hier heeft over de zee en de stad. Het hotel bevindt zich relatief nabij het strand en daarnaast ligt het centrum van Kyrenia op ongeveer 7 kilometer. Vanuit hier is dus een hoop te bereiken, ook vanwege de gratis shuttleservice die hier aanwezig is. Malpas is een volpension hotel waar u een all inclusive verblijft heeft. Zaken als ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes zitten dus bij uw verblijf inbegrepen.

Kyrenia

In het verleden was de Noord-Cypriotische stad Kyrenia één van de grootste havens van Europa en sowieso de grootste van Cyprus. Dit kwam door de diepe wateren die gelegen waren aan deze havens, die er voor zorgden dat grote schepen hier aan konden meren. Sinds de annexatie van Noord-Cyprus door Turkije wordt dit deel van het eiland niet meer officieel erkend, wat inhoudt dat de haven ook minder gebruikt werd voor handel. Inmiddels is deze oude, authentieke haven omgetoverd tot een mooie toeristische trekpleister. Maar er is nog veel meer te vinden in deze mooie stad. Zo vindt u hier de gezellige lokale bevolking, zandstrandjes, uitgaansgelegenheden en een oude binnenstad die u kunt ontdekken tijdens een wandeling. Dit maakt Kyrenia tot een mooie vakantiebestemming voor u en uw gezin!

Kindervermaak in het Malpas Hotel

Zoals het een goed familiehotel betaamt, vindt u in de tuin van dit hotel een mooi zwembad met een eigen kinderbadje. U kunt gebruik maken van één van de ligbedden rondom het zwembad terwijl de kinderen zich uren vermaken in het water. Alle standaardkamers zijn ingericht voor twee volwassenen en twee kinderen, zodat u altijd op uw gemak bent tijdens uw verblijf. Ten slotte is er avondanimatie (en live muziek), zodat zowel u als uw kind tot in de avond vermaakt worden.