Oscar Resort

  • Direct gelegen aan het strand van Kyrenia
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 219,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Oscar Resort


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Glijbaan
  • Miniclub
  • Aan het strand

Informatie over Oscar Resort

Wanneer u op zoek bent naar een hotel in Kyrenia die zowel activiteiten bevat voor u als uw kinderen, is het Oscar Resort een uiterst geschikte optie. Er zijn meerdere factoren te benoemen waarom u voor een verblijf in dit logies + ontbijt hotel moet kiezen. Ten eerste is er de ligging, vrijwel naast het strand en op zo’n 2 kilometer van Kyrenia. Op zondag kunt u elke dag het centrum bereiken aan de hand van de gratis shuttleservice. Daarnaast heeft u op het gebied van kamers vele opties: een quadkamer, een familiekamer of een standaard kamer met extra bedden (maximaal twee volwassenen en twee kinderen). Maar hoeveel valt er te beleven voor uw kinderen?

Kyrenia

Kyrenia, ook wel bekend als Girne, is één van de noordelijkste steden van het eiland Cyprus. Het is een echte havenstad, de haven is dan ook één van de toeristische trekpleisters van deze stad. Hoewel de handel sinds de interventie van Turkije in 1974 flink is afgenomen, is de haven van Kyrenia wel gevuld met luxe jachten, vissersbootjes en excursiebootjes die u kunt gebruiken voor een mooie vaartocht. Daarnaast is Kyrenia met recht te omschrijven als de toeristische hoofdstad van Cyprus: u vindt hier vele uitgaansgelegenheden zoals bars en restaurants. Tevens zijn hier vele hotels te vinden, dus een langer verblijf is hier geen probleem.

De kindvriendelijkheid van het Oscar Resort

Naast de ligging waardoor bezoekjes aan het strand dagelijks een optie zijn, beschikt het Oscar Resort over diverse faciliteiten die het verblijf voor uw kinderen onvergetelijk maken. Ten eerste zijn er de drie zwembaden: een regulier zwembad, een kinderbad en een golfslagbad. Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is er de miniclub en een speeltuin waarin ze kunnen spelen. In de lobby is er gratis wifi, mochten de wat oudere kinderen het toch niet kunnen laten om even met hun vrienden te appen. Ten slotte zijn er diverse faciliteiten voor sporten zoals tafeltennis, volleybal en biljart.