Acapulco Resort

  • Direct gelegen aan het strand van Kyrenia
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 329,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Acapulco Resort


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Glijbaan
  • Miniclub
  • Aan het strand

Informatie over Acapulco Resort

In het noordelijke gedeelte van Cyprus zijn vele familievriendelijke hotels te vinden. Een goed voorbeeld hiervan is het Acapulco Resort. Ten eerste is er de voordelige ligging, zowel direct naast het strand als in de buurt van het centrum van Kyrenia op zo’n 8 kilometer. Via de bushalte direct gelegen bij het hotel kunt u op ontdekkingstocht in de omgeving. Dit halfpension hotel beschikt daarnaast over restaurants, bars en een snackbar. Ook vindt u hier het unieke lunapark, een schitterende beleving voor jong en oud.

Op zoek naar een verblijf in de buurt van een mooie stad waar u perfect kunt ontspannen? Ook in dat geval is Acapulco Resort het hotel voor u. Dit resort beschikt over een aangenaam Spa & Wellness Center waar u een sauna, Turks bad en een jacuzzi zult vinden. Daarnaast kunt u tegen betaling heerlijk gemasseerd worden. Genoeg reden voor u om te kiezen voor een verblijf bij het Acapulco Resort. Maar hoeveel is er te doen voor uw kinderen.

Kyrenia

Het noorden van het eiland Cyprus is een bijzonder stuk land. Officieus is het land geannexeerd door Turkije, waardoor de cultuur en architectuur van de steden in dit noordelijke gebied een bijzondere mix zijn van Cypriotisch en Turks. Eén van de steden waar dit het geval is, is Kyrenia. Kyrenia, ook wel bekend als Girne, is een echte havenstad met vele aangename strandjes waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Ook de mooie binnenstad is perfect voor een wandeling, om te shoppen of om uit te gaan in één van de bars of restaurants van de stad. Wanneer u hier op vakantie gaat, bent u natuurlijk op zoek naar een hotel dat vermaak biedt voor zowel u als uw gezin. Het Acapulco Resort voldoet aan uw eisen.

Wat valt er te beleven voor kinderen in het Acapulco Resort?

Naast de gunstige ligging en diverse faciliteiten, is het natuurlijk voor u van belang of er tevens genoeg vermaak is voor uw kinderen. Gelukkig is het antwoord een volmondig ‘ja’. Zo vindt u in de mooie tuin van dit hotel diverse zwembaden, een speeltuin en een behoorlijk aantal ligbedden waar u een middag heerlijk kunt ontspannen in de zon. Ook op sportief gebied vallen hier dingen te doen, zoals biljart en tafelvoetbal.