Kalypso Cretan Village Resort & Spa

  • All Inclusive: zorgeloos genieten van jouw vakantie
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 499,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Kalypso Cretan Village Resort & Spa


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub
  • Minidisco
  • All Inclusive

Informatie over Kalypso Cretan Village Resort & Spa

Kalypso Cretan ligt direct aan zee in een prachtig gebied omgeven door natuur. De kustplaats Plakjes ligt ongeveer 3 kilometer verder. Het resort beschikt over ongeveer 125 kamers en zijn uitstekend geschikt voor een gezin. Met vier personen treft u het in het Kalypso Cretan. De ruimtes hebben allen een toilet en bad of douche. Daarnaast is er een koelkast en ook airco is aanwezig. U kunt ook gebruik maken van een terras of balkon.

Hoe is het Kalypso Cretan voor uw gezin

Kalypso Cretan Village Resort & Spa heeft volop mogelijkheden voor uw gezin om te sporten en te ontspannen. Naast het strand heeft het hotel drie zwembaden met zout water en een apart kinderbad. Naast de baden staan ook ligbedden en parasols. Voor een actiever invulling van uw dag kunt u bijvoorbeeld naar het duikcentrum, tennissen, basketballen of fitnessen. Ook wordt er yoga aangeboden en is er een spa center met jacuzzi en sauna. Een massage voor de ultieme ontspanning hoort daar natuurlijk ook bij. Wat betreft eten wordt dat drie maal per dag voor uw gezin verzorgd. U kunt aanschuiven op vaste tijden bij het ontbijt, lunch en diner. à-la-carte dineren kan ook, u behoort dat dan wel te reserveren. Ook heeft het Kalypso Cretan een speeltuin en een animatieteam voor dagelijkse wisselende evenementen.

Wat u nog meer kunt ervaren

Naast het ruime aanbod van het Kalypso Cretan kunt u in de buurt nog meer beleven. De uitgestrekte stranden lenen zich uitstekend voor wandelingen. Ook kunt u hier duiken en een boottocht maken. In Plakias bevinden zich eveneens een heel aantal restaurants zodat het uw gezin aan niets zal ontbreken.