Diamant Residence & Spa

  • All Inclusive: zorgeloos genieten van jouw vakantie
  • Direct gelegen aan het strand van Sunny Beach
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 399,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Diamant Residence & Spa


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Kinderbad
  • Miniclub
  • Aan het strand
  • All Inclusive

Informatie over Diamant Residence & Spa

Het aantal toeristen dat jaarlijks één van de Balkan landen bezoekt is al jaren stijgende. Verbazingwekkend is dit niet, gezien bijvoorbeeld de vele aangename badplaatsen die rondom de Zwarte Zee te vinden zijn. De bekendste badplaats hiervan is Sunny Beach. Dankzij de vele stranden en de familiehotels die hier te vinden zijn, is dit een uitstekende vakantiebestemming voor het hele gezin. Maar u bent natuurlijk op zoek naar een hotel waar uw kinderen zich tevens uitstekend kunnen vermaken. Eén van de familiehotels waar u uit kunt kiezen is de Diamant Residence & Spa. Hieronder wordt bekeken wat hier daadwerkelijk te beleven valt voor uw kinderen.

Genoeg activiteiten voor uw kinderen in de Diamant Residence & Spa?

Diamant Residence & Spa is een all inclusive met een mooi eigen complex gevuld met allerlei faciliteiten. Ook de ligging is een plus, op 400 meter is het strand van Sunny Beach te vinden en het centrum van Nessebar ligt maar 3 kilometer van het hotel vandaan. Het is dus mogelijk om zowel te genieten van de zon en de zee als van een dagje naar het oude centrum van Nessebar. Ruimere familiekamers, van 4 tot 6 personen, zijn aanwezig in dit hotel.

Ook voor de jongeren valt er genoeg te doen. Zo is er het luxe zwembad, waar zowel een buiten als binnen variant van is. Er is een miniclub voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en het animatieteam organiseert dagelijks leuke activiteiten voor de kids. Tevens zijn er diverse sportactiviteiten te doen, zoals bijvoorbeeld tafeltennis en darts.