DIT Majestic Beach

  • Direct gelegen aan het strand van Sunny Beach
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 379,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Glijbaan
  • Miniclub
  • Aan het strand

Informatie over DIT Majestic Beach

Sunny Beach, onder jongeren is deze badplaats al jaren een begrip. Immers is uitgaan in deze stad een stuk goedkoper in vergelijking met andere badplaatsen binnen Europa. Maar ook voor gezinnen is deze stad een heerlijke vakantiebestemming. Naast dat zaken zoals eten en drinken binnen Bulgarije een stuk goedkoper zijn, beschikt dit land tevens over vele aangename stranden langs de Zwarte Zee en valt er ook in de steden een hoop te beleven.

Sunny Beach speelt hier dan ook goed op in door de regio uiterst toeristvriendelijk te maken en de beschikking te hebben over meer dan 600 hotels. Eén daarvan is het DIT Majestic Beach hotel. Maar wanneer u met jouw familie op vakantie wilt, rest dan nog een belangrijke vraag: hoe kindvriendelijk is dit hotel? Dat wordt hieronder nader bekeken.

De kindvriendelijkheid van het DIT Majestic Beach hotel

DIT Majestic Beach is een 4-sterren halfpension hotel, wat inhoudt dat ontbijt en diner inbegrepen zitten tijdens het verblijf. Wat dit hotel zo geliefd maakt is de prettige ligging, bijna direct langs het strand en ook het centrum van Sunny Beach ligt relatief dichtbij op zo’n 2,5 kilometer. In totaal zijn er 734 kamers in dit hotel, waarvan een groot gedeelte bestaat uit familiekamers (met babybedjes). Ook een familieappartement behoort tot de mogelijkheden.

Voor de kinderen zijn vele leuke faciliteiten aanwezig. Ten eerste wordt dit hotel omgeven door een schitterende tuin waarin verschillende zwembaden te vinden zijn. Ook is er een miniclub voor kinderen van tussen de 4 en de 12 jaar, en daarnaast vermaakt het animatieteam de kinderen graag. Verder is er een leuke speeltuin, gameroom, een animatieprogramma en de mogelijkheid om vele sporten te beoefenen zoals voetbal, tafeltennis, minigolf, (beach) volleybal en meer. Dit alles maakt een verblijf in het DIT Majestic Beach hotel aangenaam voor zowel jong als oud.