Barceló Royal Beach

  • Direct gelegen aan het strand van Sunny Beach
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 499,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Glijbaan
  • Miniclub
  • Minidisco
  • Aan het strand

Informatie over Barceló Royal Beach

De Balkan landen zijn al jaren in opkomst onder de Nederlandse toerist. Landen als Hongarije, Roemenië en Kroatië worden meer en meer gekozen als vakantiebestemming. Een ander vakantieland in opkomst is Bulgarije. In dit land zijn vele pittoreske steden te vinden, maar daarnaast beschikt dit land door zijn ligging langs de Zwarte Zee tevens over vele mooie badplaatsen.

Eén van de bekendste en aangenaamste badplaatsen van Bulgarije is Sunny Beach. Hier vindt u de mooiste stranden van het land en tevens is het eten en drinken hier uiterst goedkoop, iets wat wij Nederlanders altijd fijn vinden. Op zoek naar een hotel in Sunny Beach waar activiteiten zijn voor zowel jong als oud? Dan is het Barceló Royal Beach hotel misschien iets voor jou! Maar hoe kindvriendelijk is dit hotel eigenlijk?

De kindvriendelijkheid van het Barceló Royal Beach hotel

Barceló Royal Beach is een 5-sterren halfpension hotel, alhoewel all inclusive bijboeken tevens tot de mogelijkheden behoort. Wat meteen opvalt aan dit hotel is het design. De inrichting is uiterst bijzonder en maakt dit hotel tot één van de mooiste hotels in Sunny Beach. Daarnaast is de ligging van dit hotel voordelig: op 70 meter ligt het befaamde strand van Sunny Beach, en daarnaast ligt zowel het centrum van Sunny Beach als van de andere bekende Bulgaarse stad Nessebar in de buurt van dit hotel. Ook de boulevard is per voet te bereiken, dus de locatie kan bijna niet beter.

De vraag is vervolgens: valt hier genoeg te beleven voor mijn kinderen? Het antwoord is een volmondig ja. In de tuin zijn de zwembaden te vinden, waarbij tevens een kinderbad met ligbedden, matrassen en parasols voor de allerkleinsten te vinden is. Ook de kinderen zullen dus geheel kunnen ontspannen tijdens de vakantie. Daarnaast is er een miniclub, speeltuin, minidisco en diverse faciliteiten voor allerlei sporten.