Iberostar Sunny Beach

  • All Inclusive: zorgeloos genieten van jouw vakantie
  • Direct gelegen aan het strand van Sunny Beach
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 449,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Iberostar Sunny Beach


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Glijbaan
  • Miniclub
  • Minidisco
  • Aan het strand
  • All Inclusive

Informatie over Iberostar Sunny Beach

Wanneer men gevraagd wordt om populaire badplaatsen op te noemen, denkt men al snel aan plaatsen in Spanje, Italië of Griekenland, gelegen langs de Middellandse Zee. Echter zijn de badplaatsen rondom de Zwarte Zee inmiddels al jaren flink in opkomst. Eén van de bekendste badplaatsen in deze omgeving bevindt zich in Bulgarije en staat bij ons bekend als Sunny Beach.

Er zijn vele redenen te benoemen waarom deze badplaats inmiddels miljoenen toeristen per jaar aantrekt. De voornaamste reden is natuurlijk het heerlijke strand waar u perfect kunt genieten en kunt ontspannen. Daarnaast is het tevens prima vertoeven in de stand en de omgeving rondom de badplaats. Ten slotte zijn er vele prima hotels te vinden in deze stad, waarvan de Iberostar Sunny Beach hotel een goed voorbeeld is. Maar voor families blijft het altijd de vraag: is dit hotel kindvriendelijk? Hieronder wordt hier dieper op ingegaan.

Valt er genoeg te beleven voor kinderen in het Iberostar Sunny Beach hotel?

Iberostar Sunny Beach is een all inclusive hotel dat in de buurt van het strand (op zo’n 70 meter) en diverse uitgaansgelegenheden zoals bars, restaurants en winkels gelegen is. Het is een groot hotel waarbij onder andere familiekamers voor 3 tot 5 personen aanwezig zijn. Deze familiekamers zijn net iets ruimer in vergelijking met de standaardkamers welke voor 1 tot 3 personen zijn.

Faciliteiten voor de kinderen zijn hier in overvloede. Zo zijn er twee zwembaden in de tuin te vinden, waaronder zwembaden met glijbanen en kinderbaden met aanliggende zonneterrassen zodat u heerlijk kunt zonnen terwijl de kinderen fijn spelen. Ook is er voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar een miniclub en een minidisco. Andere faciliteiten die u hier kunt vinden zijn een speeltuin, internetcafé, fitnessruimte, een leuk animatieteam en diverse sporten zoals volleybal, boogschieten, tafeltennis, minigolf, darts, klimmuur en vele anderen kunnen hier gespeeld worden. Dit maakt Iberostar Sunny Beach een echt familiehotel waarin de kinderen zich prima zullen vermaken.