Kindvriendelijke hotels Nessebar
Bulgarije Strand

Kindvriendelijke hotels Nessebar

bulgarije
Populair: Aqua Paradise Hotel & Sol Nessebar Palace
vanaf € 299,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Een reis naar het Bulgaarse Nessebar staat garant voor een heerlijke strandvakantie waar genoeg te ondernemen is voor kinderen. Nessebar is een zonnige badplaats aan de Zwarte Zee en wordt ook wel de Parel van Bulgarije genoemd, en dat is niet voor niets. Deze stad bestaat uit een oud en nieuw gedeelte. Het oude gedeelte van de stad is een ware trekpleister voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur, en het nieuwe gedeelte van de stad is een populaire plek met veel kindvriendelijke hotels, strandtenten en andere leuke activiteiten voor jong en oud. Een vakantie in Nessebar betekent een plezierig en zonnig verblijf voor u en uw gezin.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Nessebar

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Nessebar

Nessebar ligt slechts vijf kilometer bij het populaire Sunny Beach vandaan, maar toch is de badplaats, in tegenstelling tot Sunny Beach, een prachtige plek waar u in alle rust vakantie kunt vieren met uw kinderen. Er zijn genoeg kindvriendelijke hotels in Nessebar waar u kunt verblijven. Deze resorts hebben vaak grote zwembaden, leuke (sport)activiteiten waar kinderen gedurende de dag aan mee kunnen doen maar ook avondentertainment zoals de kinderdisco. Ook aan de kilometerslange stranden van Nessebar aan de Zwarte Zee zijn de hele dag door leuke activiteiten te doen, zoals waterskiën, een bananenboot en meer.

Nessebar Strand
Nessebar Waterpark

Interactieve musea en spetterende waterparken

In de stad Nessebar zijn genoeg leuke activiteiten waar kinderen ook veel plezier aan zullen beleven, zoals het Archeologisch Museum of het Etnografisch Museum, waar ze onder andere kleding en andere voorwerpen van vroeger kunt bewonderen. Wanneer uw kinderen een dagje willen spetteren is het Aqua Paradise Waterpark een echte aanrader. Dit waterpark heeft diverse spectaculaire zwembaden en is het grootste waterpark in heel Bulgarije. Met de vele hotels in Nessebar is er altijd wel een geschikte keus waar u en uw kinderen een heerlijke en onvergetelijke vakantie zullen beleven.