Oceanis Park Hotel

  • All Inclusive: zorgeloos genieten van jouw vakantie
  • Direct gelegen aan het strand van Rhodos
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 399,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Kinderbad
  • Glijbaan
  • Aan het strand
  • All Inclusive

Informatie over Oceanis Park Hotel

Op het Griekse eiland Rhodos zijn diverse mooie badplaatsen en pittoreske dorpjes te vinden. Eén van de hoogtepunten van dit eiland is het vakantieplaatsje Ixia, behorend tot de gemeente Ialyssos. Ixia is een bekende badplaats, een plek waar u kunt genieten van het strand & de zee en van mooie zonsondergangen. Een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin, maar logischerwijs wilt u een hotel waar zowel u als uw kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Het Oceanis Park Hotel voldoet aan uw eisen. Dit hotel ligt zowel nabij het strand als in de buurt van Ixia en de stad Rhodos. U hoeft dus niet ver te reizen voor een leuk dagje uit, maar ook rondom het hotel zelf valt er genoeg te beleven voor het hele gezin.

Hoe kindvriendelijk is het Oceanis Park Hotel?

In dit all inclusive 4-sterren hotel zijn genoeg faciliteiten aanwezig om de kinderen een leuke vakantie te bieden. Zo zijn er meerdere zwembaden aanwezig, waaronder twee kinderbaden voor de allerkleinsten. Bij elk zwembad is een zonneterras aanwezig, zodat ouders fijn kunnen ontspannen terwijl de kinderen een hoop waterplezier beleven. Maar er is meer: 6 dagen in de week verzorgt het animatieteam allerlei leuke activiteiten, er is een minidisco voor de kleintjes, er zijn vele sportfaciliteiten en er is een gameroom.

Wat valt er nog meer te beleven?

Een verblijf in het Oceanis Park Hotel is all inclusive, wat inhoudt dat ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes (zowel alcoholisch als non-alcoholisch) voor u verzorgd worden. Tegen betaling kunt u heerlijk ontspannen aan de hand van een massage of een schoonheidsbehandeling. Er is een 24-uurs receptie, diverse bars, een kapsalon, minimarket, wasservice en een gratis parkeergelegenheid.