Sunshine Corfu Hotel & Spa

  • All Inclusive: zorgeloos genieten van jouw vakantie
  • Direct gelegen aan het strand van Nissaki
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 459,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub
  • Aan het strand
  • All Inclusive

Informatie over Sunshine Corfu Hotel & Spa

Sunshine Corfu Hotel & Spa is een all inclusive hotel welke dicht langs het strand ligt. Dit houdt in dat het strand gemakkelijk te bereiken is én dat u een schitterend uitzicht over de zee heeft vanuit het hotel. Daarnaast valt dit hotel op door de ligging langs de pittoreske heuvels gevuld met olijfbomen. Voeg daar de goede ligging ten opzichte van Nissaki en Corfu aan toe, en u bent verzekerd dat u verblijft in het hotel met de beste locatie. Een goede locatie is één pluspunt, maar voor een vakantie met uw familie wilt u tevens dat het hotel beschikt over faciliteiten voor jong en oud. Hoe zit dat bij het Sunshine Corfu Hotel & Spa?

Wat valt er te beleven voor mijn kinderen?

Op het complex zijn twee zwembaden en een kinderbad aanwezig. Zowel langs de zwembad als op het strand zijn ligbaden en gratis handdoekenservice aanwezig, zodat het hele gezin heerlijk in de zon kan bijkomen van al dat waterplezier. Er is wifi door het gehele hotel, zodat zowel u als uw oudere kinderen nog gewoon kunnen appen. Voor de kleintjes is er de miniclub (4 tot 12 jaar) met ’s avonds een vrolijke minidisco. Ook is er in de tuin een leuke speeltuin. In het hotel zijn zowel gewone familiekamers als familie bungalow kamers te vinden, dus het Sunshine Corfu Hotel & Spa is met recht een familiehotel te noemen.

Wat heeft dit hotel nog meer te bieden?

Zoals in de naam van het hotel terug te lezen valt, beschikt de Sunshine Corfu over een eigen Aphrodite Spa waar u heerlijk kunt ontspannen aan de hand van de sauna, Turks bad, jacuzzi, massages en schoonheidsbehandelingen. Ook zijn hier sporten te beoefenen, onder meer tennis, volleybal en aerobics. Ten slotte zorgt het animatieteam 6 dagen per week voor vermaak voor jong en oud.