Kindvriendelijke hotels Chersonissos
Griekenland Strand

Kindvriendelijke hotels Chersonissos

griekenland
Populair: Mediterraneo Hotel & Star Beach Village
vanaf € 329,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Chersonissos: de mooiste hotels voor kinderen

Chersonissos is een van de meest populaire bestemmingen van Kreta, en hoewel het lijkt of hier vooral jongeren vakantie vieren, zijn er ook tal van kindvriendelijke hotels. Deze plaats ligt op 25 kilometer ten oosten van Heraklion, de hoofdstad van het eiland en ligt aan de Middellandse Zee. Met het vliegtuig bent u vanuit Nederland met drie uur in Chersonissos, waar je de hele vakantie kunt genieten van geweldige temperaturen. Daarnaast is deze plaats toeristisch en heeft u keuze uit heel veel winkels voor het aanschaffen van schepjes, opblaasbanden en andere strandspullen. Ook vindt u hier veel kleine cafés waar vooral met kleine kinderen snel gegeten kan worden.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Chersonissos

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Chersonissos

Bij Chersonissos vindt u veel mooie stranden, waar het hele gezin een strandbedje kan reserveren om de hele dag aan het strand te verblijven. Op het strand zelf zijn ook vaak sportactiviteiten die vanuit uw hotel worden geregeld, zoals beachvolleybal en voetbal. Om het stadje Chersonissos wat beter te leren kennen kunt u met de kinderen het treintje vanuit het nieuwe naar het oude gedeelte van de stad rijden. Dit treintje rijdt langs een aantal interessante bezienswaardigheden en is tegelijkertijd voor de kinderen een leuke belevenis. Er zijn veel kindvriendelijke hotels in Chersonissos met zwembaden en entertainment voor overdag en ’s avonds.

Chersonissos Strand
Chersonissos Hotel

Dagjes uit in de omgeving

In de regio van Chersonissos is ook veel te ondernemen, en met het hele gezin kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Aquaworld Aquarium & Reptile Rescue Centre, een groot aquarium met locale onderwaterdieren en reptielen. Voor een dag waterplezier buiten het hotel is waterpark Acqua Plus een geschikte locatie. Hier vindt u een flink aantal spectaculaire glijbanen en een heerlijk groot zwembad waar uw kinderen de hele dag kunnen genieten. Ook leuk: Dinosauria Park, een ruim park met opgezette dinosauriërs waar u en uw kinderen heel dichtbij kunnen komen. Een dagje naar dit park is ideaal wanneer u een dagje geen zwembad en water wilt.