Kindvriendelijke hotels Samos
Samos Strand

Kindvriendelijke hotels Samos

griekenland
Populair: Samaina Inn
vanaf € 479,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Samos: de mooiste hotels voor kinderen

Het Griekse eiland Samos is bij gezinnen een van de meest gekozen vakantiebestemmingen in Griekenland, en dat is niet voor niets. Samos is een van de pareltjes van Griekenland, met prachtige stranden, mooie natuur, heerlijk weer en, niet geheel onbelangrijk, veel kindvriendelijke hotels. Het eiland ligt in de Egeïsche Zee en biedt tal van mooie badplaatsen voor een heerlijk verblijf zoals Pythagorion, Samos-stad en Agios Konstandinos. Als absolute topper is badplaats Kokkari een geweldige bestemming met veel mooie hotels en resorts waar zelfs de allerkleinsten een heerlijke vakantie zullen beleven.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Samos

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie op Samos

Het badplaatsje Kokkari op Samos is kindvriendelijk, mede door een mooi, lang en schoon strand die zich in de buurt van dit plaatsje bevindt: Long Beach. Hier kunnen uw kinderen zich de hele dag optimaal vermaken in en rondom het water. Maar wanneer u in een hotel verblijft nabij de zee, heeft u ook de mogelijkheid om bij het hotel te verblijven. Veel kindvriendelijke hotels hebben een zwembad met glijbanen en andere leuke faciliteiten om kinderen een leuke vakantie te bezorgen, zoals een speeltuin, een midgetgolfbaan en een kinderclub. Veel hotels hebben ook regelmatig een kinderdisco of andere vormen van entertainment in de avond.

Samos Dorp
Samos Hotel

Cultuur snuiven in Pythagorion

Een andere leuke stad op Samos is Pythagorion. Dit levendige plaatsje is naast Kokkari een populaire bestemming op het eiland. Hier vindt u niet alleen mooie stranden en leuke hotels, maar ook veel bezienswaardigheden, waaronder de Eupalinustunnel, een technisch meesterwerk uit de oudheid die zeker de moeite waard is om te bezoeken met kinderen. En vanaf Samos kunt u met het hele gezin de ferry naar Turkije pakken voor een dagje in de stad Efeze. Aan een van de vele strandjes op dit Griekse eiland zullen uw kinderen zich geen moment vervelen en een geweldige vakantie beleven.