Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique

  • All Inclusive: zorgeloos genieten van jouw vakantie
  • Direct gelegen aan het strand van Stalis
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 409,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Aan het strand
  • All Inclusive

Informatie over Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique

Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique ligt in de kustplaats Stalis en op een steenworp afstand van het strand. Het hotel heeft ongeveer 150 kamers te vergeven die beschikbaar zijn voor een tot drie personen. In de ruimte heeft u beschikking over een tv, airco en Ee minibar. Qua sanitair heeft u een douche en een toilet. Elke kamer beschikt over een terras of een balkon.

Wat u kunt verwachten

Het Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique biedt u een combinatie van rust en activiteit. In de tuin is er een zwembad aanwezig waar u ook gebruik kunt maken van de ligbedden en parasols die daar opgesteld staan. Deze bedden staan ook op het strand voor het comfort van uw gezin. Er is een vip zwembad aanwezig waar u ook gebruik van kunt maken maar hier staat wel een toeslag tegenover. Naast het zwemplezier kunnen uw kinderen tafeltennissen en is staan er bijna dagelijks een aantal evenementen op het programma, verzorgd door het animatieteam. Uw verblijf is all inclusive zodat geen omkijken naar het eten heeft. U kunt eten in het buffetrestaurant en eenmaal tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken het à-la-carterestaurant.

Wat u nog meer kunt ondernemen

Het Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique biedt u dus een heel aantal opties. Maar daarnaast is er nog voldoende te zien voor uw gezin. Zo kunt u fietsen of quads huren en de omgeving verkennen. Ook kunt u deelnemen aan een safari of een boottocht waar u wellicht nog dolfijnen zult zien. Ook zijn er waterparken in de buurt en een divers aanbod op het gebied van watersport. Keuze genoeg om de vakantie met uw gezin een succes te laten zijn!