Sol Fuerteventura Jandia

  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 239,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Sol Fuerteventura Jandia


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub

Informatie over Sol Fuerteventura Jandia

Jandia is een schiereiland in Fuerteventura, een van de Canarische eilanden. In Jandia ligt het Sol Fuerteventura Jandia. Op een steenworp afstand van het strand en ook van het plaatsje Cosmos is dit een uitstekende locatie. Het complex beschikt over bijna 300 appartementen. Deze bestaan allemaal uit twee ruimtes, een slaapkamer en een woon/slaapkamer. Ook beschikt u over een keuken met koelkast en kookplaat. Tevens is er een bad of douche, toilet en heeft u een terras of balkon tot uw beschikking.

Wat kan uw gezin doen in Sol Fuerteventura Jandia

Allereerst zijn er gelegenheden tot verkoeling. Het complex ligt aan het strand en er zijn twee grote zwembaden te vinden met daarnaast een kinderbad. Overal zijn ligbedden en parasols aanwezig, ook is er een bar bij het bad. U kunt meerdere sporten beoefenen zoals tafeltennis, squash en volleybal. Ook kunt u zich laten masseren om eens helemaal tot rust te komen. U verblijf in Sol Fuerteventura is all inclusive, zo wordt er drie keer per dag eten geserveerd in de vorm van een buffet. Dit houdt ontbijt, lunch en diner in.

De omgeving van Jandia

Naast het ontspannen verblijf in Sol Fuerteventura Jandia is er in de omgeving ook veel te beleven voor uw gezin. Denk aan lange wandelen door een park of over het strand. Tevens kan u deelnemen aan een safari of een boottocht. Duiken, surfen en tal van watersporten zijn ook nog beschikbaar zodat uw gezin zich geen moment verveelt. Uw gezin gaat een onbezorgde vakantie tegemoet in Sol Fuerteventura Jandia!