Maspalomas Resort by Dunas

  • Direct gelegen aan het strand van Gran Canaria
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 579,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub
  • Minidisco
  • Aan het strand

Informatie over Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort By Dunas ligt op Gran Canaria, omgeven door tuinen en nabij het strand. Ook de boulevard van de badplaats Meloneras is te voet te bereiken. Het hotel biedt vervoer naar beide plekken aan. Het complex heeft een gedeelte met kamers en een gedeelte met bungalows. Een tweekamerbungalow is net als de tweekamersuite geschikt voor vier personen. U kunt ook een bungalow met drie kamers huren, deze heeft een extra slaapkamer. Elke ruimte beschikt onder andere over een koelkast en airco. Ook heeft u een balkon of terras en uw eigen sanitair bestaande uit een bad/douche en een toilet.

Wat kan uw gezin verwachten

In het Maspalomas Resort By Dunas hoeft uw gezin zich niet te vervelen. Naast het strand heeft het resort maar liefst vier zwembaden en twee aparte baden voor de kinderen. Hier bevinden zich bars, net als ligstoelen en parasols. Ook kunt u naar hartenlust sporten in het Maspalomas Resort By Dunas. U kunt onder meer kiezen uit tennis, tafeltennis en fitness. Voor de liefhebber ligt er naast het hotel een golfbaan. Ook kunt u zich laten masseren of gebruik maken van een schoonheidsbehandeling. Speciaal voor de kinderen is er een minidisco en een speeltuin. Tevens staan er dagelijks evenementen of shows op het programma die georganiseerd worden door een team.

Wat u nog meer kunt beleven

Uw verblijf in het Maspalomas Resort By Dunas is all inclusive. Dit houdt in dat u elke dag gebruik kunt maken van het ontbijt, lunch en diner op vaste tijden. Daarnaast biedt de kustplaats Maspalomas u nog veel meer vermaak en ontspanning. U kunt tochten maken over zee of wandelen door een park. Ook is er ruim de mogelijkheid om te duiken en surfen, of bezoek een van de waterparken met uw gezin. Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan winkels, restaurants en bars. Uw hele gezin zal zich uitstekend vermaken in Maspalomas Resort By Dunas!