Turbo Club

  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 429,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub

Informatie over Turbo Club

Het resort Turbo Club ligt in Maspalomas op Gran Canaria, een van de Canarische eilanden. Het rustig gelegen complex ligt op ongeveer drie kilometer van het strand waar het hotel u gratis heen brengt. Het resort heeft ongeveer 120 appartementen die bestaan uit twee verdiepingen. Deze zijn begaanbaar voor twee tot vier personen. Elke ruimte is ingericht met een keuken en een koelkast. Ook is er airco aanwezig. U beschikt over uw eigen toilet en douche en ook is er een terras of balkon aanwezig in elk appartement.

Wat kan uw gezin beleven bij Turbo Club

Zoals gezegd brengt het hotel u gratis naar het strand van Maspalomas maar het hotel zelf biedt u ook de mogelijkheid tot verkoeling. Er liggen twee zwembaden in de tuin en apart daarvan is er een kinderbad aanwezig. Deze baden zijn tevens voorzien van ligstoelen en parasols. Wat betreft sport kunt u bij Turbo Club onder andere tennissen of gebruik maken Vande minigolfbaan. Voor de kinderen is er een miniclub aanwezig. Ook is er een divers aanbod van vermaak voor het hele gezin wat georganiseerd wordt door het evenemententeam.

Wat uw gezin nog meer kan beleven

Uw verblijf bij Turbo Club is all inclusive zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eten. Dagelijks wordt in ons buffetrestaurant op vaste tijden ontbijt, lunch en diner geserveerd. Op een paar honderd meter afstand van het resort vindt u ook nog eens diverse eetgelegenheden. Daarnaast biedt Maspalomas u nog veel meer. Deze kustplaats heeft een divers aanbod aan watersport en -plezier als duiken, surfen of u kunt met het gezin een waterpark bezoeken. Ook het huren van fietsen, wandelen of het bezoeken van een museum behoort tot de mogelijkheden. Uw gezin kan elke dag wat nieuws beleven bij Turbo Club!