Arenal Hotel

  • Direct gelegen aan het strand van Mallorca
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 199,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Aan het strand

Informatie over Arenal Hotel

Het Arenal Hotel ligt op het eiland Ibiza aan het strand. Het hotel ligt op een paar honderd meter van het centrum van San Antonio en ook de haven is te voet uitstekend te bereiken. De ruim 130 kamers in het hotel kunt u met twee personen betrekken en hebben allemaal de beschikking over airco en televisie. U beschikt ook over uw eigen sanitair, namelijk een douche en toilet. Tevens is er een balkon of terras aanwezig.

Wat kan uw gezin verwachten van het Arenal Hotel

De ligging van het Arenal Hotel geeft u ruimschoots mogelijkheden. U loopt het strand op voor u het weet en ook is er een zwembad in de tuin waar uw gezin gebruik van kan maken. Daarnaast is er een apart bad voor de kinderen. Overal staan ligstoelen en parasols om het u aangenaam te maken. Voor de sportieve vakantieganger is er de mogelijkheid te fitnessen of tafeltennissen. Ook worden er shows en evenementen georganiseerd die u met het hele gezin kan bijwonen. Voor uw kinderen is er daarnaast nog een speeltuin.

Wat biedt het Arenal Hotel nog meer

Dagelijks kunt u bij het hotel ontbijten. Tegen een vergoeding kunt u ook lunchen en dineren. Daarnaast ligt het hotel op loopafstand van San Antonio waar meer dan genoeg gelegenheden zijn om met uw gezin uit eten te gaan. Ook heeft de stad een ruim aanbod in activiteiten. Op het gebied van watersport kunt u bijvoorbeeld duiken en surfen. Maar ook is er veel te zien voor de cultuurliefhebber zoals The Alamo of Mission San Jose. Ook grotten en kerken zijn het aanschouwen absoluut waard. Voeg daar nog een waterpark, winkelcentrum en dierentuin bij en uw vakantie in het Arenal Hotel kan niet meer stuk!