Bungalows Vistaflor

  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 429,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub
  • Minidisco

Informatie over Bungalows Vistaflor

Het complex van Bungalows Vistaflor ligt op Gran Canaria, een van de Canarische eilanden. Het ligt ongeveer drie kilometer van het strand, in de plaats Maspalomas. Vistaflor telt meer dan 200 bungalows die allen beschikken over twee kamers. U kunt met twee tot vier personen een bungalow betrekken. Er is airco aanwezig, net als een televisie. Ook beschikt u over een keuken met koelkast en waterkoker. Daarnaast heeft u uw eigen sanitair bestaande uit een toilet en douche. Tevens heeft u uw eigen terras of balkon.

Wat heeft Bungalows Vistaflor uw gezin te bieden

Tijdens uw verblijf heeft u genoeg mogelijkheden voor het hele gezin. Naast een bezoek aan het strand kunt u ook gebruik maken van het zwembad in de tuin. Daarnaast is er een apart bad voor de kinderen en ook kunt u hier gebruik maken van ligstoelen en parasols. Als u iets actievers wilt doen kan u meedoen met aerobics of tafeltennissen. Ook is het mogelijk om met het gezin fietsen te huren zodat u de omgeving eens kan verkennen. De mogelijkheid helemaal tot rust te komen is er ook. U kunt een schoonheidsbehandeling ondergaan of u kunt zich laten masseren. Voor de kinderen is er daarnaast nog een minidisco en een speeltuin waardoor niemand zich hoeft te vervelen in bungalows Vistaflor.

De omgeving van het complex

Uw gezin verblijft op basis van logies in Bungalows Vistaflor. Uiteraard wordt u de gelegenheid geboden te ontbijten, lunchen of dineren in het restaurant waar lokale en ook internationale gerechten worden klaargemaakt. Tevens bevindt u zich in Maspalomas waardoor u ook eens buiten de deur kunt eten. Op loopafstand vindt u diverse restaurants die uw hele gezin zullen voorzien van een uitstekende maaltijd. Ook vindt u in Maspalomas een heel aantal activiteiten voor het hele gezin. Onder andere watersporten, boot- en wandeltochten maar ook winkelen behoort tot het aanbod. Bungalows Vistaflor verzorgt een ontspannen vakantie voor uw hele gezin!