Ola Es Ravells d’Or

  • Direct gelegen aan het strand van Mallorca
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 309,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Kinderbad
  • Aan het strand

Informatie over Ola Es Ravells d’Or

Op het eiland Mallorca bevindt zich het hotel Ola Es Ravells d'Or. Dit gerenoveerde hotel ligt op een steenworp van het strand en ook het centrum van de kustplaats Cala d'Or is uitstekend te voet te bereiken. Het complex telt meer dan 70 appartementen en zijn verdeeld in studio's en tweekamerappartementen. Een studio kunt met maximaal drie personen betrekken en geeft u een ruim appartement met een keuken die u in alles voorziet. Ook beschikt u over uw eigen bad en toilet. Ook heeft u de mogelijkheid buiten op een eigen terras of balkon te zitten.

Wat het Ola Es Ravells d'Or uw gezin biedt

Ola Es Ravells d'Or heeft uw gezin voldoende te bieden. Voor u het weet bent u op het strand, maar het hotel beschikt ook nog over twee zwembaden, waarvan een speciaal voor kinderen. Rondom deze baden staan ligstoelen en parasols voor u klaar. Ook sport en spel is aanwezig in het hotel, u kunt gaan tafeltennissen of eens aan het biljart staan. Daarnaast wordt er naast live muziek ook nog voor vermaak gezorgd in de vorm van spelletjes. Deze activiteiten worden door een team verzorgd.

De omgeving van het complex

Uw verblijf in het Ola Es Ravells d'Or is op basis van logies. U kunt gebruik maken van de supermarkt naast het hotel en van de keuken in uw appartement. Tevens kunt u het nabijgelegen Cala d'Or bezoeken. Hier vindt u tal van gelegenheden om te dineren of een drankje te doen. Daarnaast biedt het dorp u meer dan genoeg vermaak. Tochten per boot of duiken is absoluut aan te raden. Daarnaast is er nog meer op het water te doen en zijn er diverse winkeltjes aanwezig. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie met uw gezin!