Roc Boccaccio

  • All Inclusive: zorgeloos genieten van jouw vakantie
  • Direct gelegen aan het strand van Mallorca
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 579,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Kinderbad
  • Miniclub
  • Aan het strand
  • All Inclusive

Informatie over Roc Boccaccio

Het net opgeknapte hotel Roc Boccaccio bevindt zich aan het strand, in het centrum van de plaats Alcúdia op het eiland Mallorca. Het hotel beschikt over meer dan 250 kamers die allemaal geschikt zijn voor een tot drie personen. In iedere ruimte krijgt u onder andere een koelkast, airco en heeft u uw eigen sanitair bestaande uit een toilet en een bad of douche. Ook heeft uw gezin de beschikking over een eigen terras of balkon.

Wat heeft Roc Boccaccio uw gezin te bieden

Het Roc Boccaccio bevindt zich in het centrum van Alcúdia, alles is binnen handbereik. Mocht u daar geen zin in hebben kunt u naar het strand of ontspannen bij het zwembad in de tuin van het hotel. Apart daarvan is er ook een bad voor uw kinderen en beide zijn voorzien parasols en ligstoelen. Tevens is er een bar aanwezig. Ook voor sport zit u bij Roc Boccaccio goed. U kunt onder meer fitnessen en tafeltennissen, ook worden er op het strand een aantal watersporten aangeboden. Voor de kinderen is er een aparte speelruimte en ook een tuin. Het team verantwoordelijk voor de animatie verzorgt dagelijks een ander programma waar u met het hele gezin aan mee kunt doen.

Wat uw gezin nog meer kan ervaren

Uw verblijf bij Roc Boccaccio is all inclusive. Dat betekent dat uw gezin elke dag op vaste tijden gebruik kan maken van het ontbijt, lunch en diner wat in het buffetrestaurant geserveerd wordt. Ook kunt u à-la-carte dineren. Roc Boccaccio ligt in het centrum van Alcúdia en daar is nog veel meer te beleven. Los van alle winkels, bars en restaurants worden er diverse activiteiten aangeboden. Zo kunt u kerken bekijken, door grotten varen, een scooter huren en ook op het water is het aanbod divers. Tijdens uw verblijf in Roc Boccaccio hoeft niemand zich te vervelen.