Oasis Village Appartementen

  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 199,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub

Informatie over Oasis Village Appartementen

Oasis Village Appartementen ligt vlakbij de kustplaats Corralejo. Deze plaats bevindt zich op Fuerteventura, een van de Canarische eilanden. Het complex bestaat uit meerdere gebouwen en telt in totaal ruim 200 appartementen. Deze appartementen bestaan uit twee ruimtes, een slaapkamer en een slaap- en woonkamer. Uw gezin heeft de beschikking over een terras of balkon en er is een toilet en bad of douche aanwezig. Uw keuken bestaat uit twee kookplaten en een koelkast.

Wat uw gezin kan verwachten

Oasis Village Appartementen ligt op ongeveer een kilometer van het strand maar het complex beschikt zelf ook over de nodige zwembaden. Er is een bad voor kinderen en twee voor volwassen, allen met zou water. Daarnaast kunt u onder andere voetballen, tennissen en volleyballen. Mocht u zich eens volledig willen ontspannen dan kan u gebruik maken van de sauna of u kunt zich laten masseren. Voor de kinderen is er een plek waar ze spelletjes kunnen spelen, zowel binnen als buiten. Dagelijks staan er verschillende activiteiten op het programma die kunnen variëren van sport tot muziek. Vertier voor alle leeftijden!

Wat biedt Oasis Village Appartementen nog meer

Tijdens uw verblijf kan u rekenen op ontbijt, lunch en diner. Dat wordt elke dag voor u verzorgd in het restaurant. Maar ook de omgeving van Oasis Village heeft uw gezin nog genoeg te bieden. Niet alleen telt de nabijgelegen stad Corralejo tal van restaurants, ook zijn er activiteiten voor het hele gezin. U kunt bijvoorbeeld natuurparken bezoeken, surfen, boottochten maken en duiken. Een verblijf in Oasis Village zal uw gezin goed doen!