Melia Fuerteventura

  • Direct gelegen aan het strand van Fuerteventura
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 299,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Melia Fuerteventura


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub
  • Aan het strand

Informatie over Melia Fuerteventura

Fuerteventura is een van de Canarische eilanden en in het zuiden ligt het schiereiland Jandia. Hier bevindt zich het hotel Melia Fuerteventura, direct aan het strand. Omgeven door natuur heeft het hotel een erg mooie en rustige ligging. Het gebouw telt meer dan 400 kamers en deze zijn onder te verdelen in standaardkamers en een luxe variant hierop. De standaardkamer is beschikbaar voor maximaal vier personen heeft airco, tv en een douche of bad met toilet. Ook beschikt de ruimte over een balkon of terras. De luxe uitvoering heest naast deze ruimte nog een aantal privileges zoals het zonneterras en een minibar.

Hoe ziet het verblijf van uw gezin er uit

Naast het feit dat het hotel aan het strand ligt beschikt het hotel over meerdere zwembaden, waaronder een kinderbad. Ook zijn er glijbanen en ligbedden aanwezig voor het nodige plezier en ontspanning. Melia Fuerteventura biedt het hele gezin voldoende mogelijkheden om te sporten en te ontspannen. U kunt meedoen aan yoga of gebruik maken van de tennisbaan. Om helemaal tot rust te komen kunt u zich laten masseren en er is ook een sauna aanwezig. Voor de kinderen is er een speeltuin en een ruimte voor spelletjes. Elke dag staat er weer iets anders op het programma wat betreft vermaak. Dit kan sport, spel of bijvoorbeeld muziek zijn.

De omgeving van Melia Fuerteventura

Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner dus voor de lunch kunt u eens de deur uit. Om het hotel heen bevindt zich prachtige natuur en het loont om die eens te bekijken en aansluitend wat te eten in een van de restaurants. Naast het strand en deze natuur kunt u ook tal van activiteiten ondernemen zoals duiken en surfen. Of u bekijkt monumenten en gaat winkelen. Voor elke leeftijd is er meer dan genoeg te doen in het Melia Fuerteventura!