Cala d’Or Playa

  • Direct gelegen aan het strand van Mallorca
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 169,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Aan het strand

Informatie over Cala d’Or Playa

Het complex van Cala d'Or Playa op Mallorca bevindt zich in de buurt van twee stranden. Ook het centrum van Cala d'Or is op loopafstand. De twee gebouwen hebben gezamenlijk meer dan 110 appartementen ter beschikking. Alle appartementen hebben twee ruimtes en zijn beschikbaar voor maximaal vier personen. Naast een slaapkamer is er een slaap- en woonkamer die beschikt over airco en een keuken inclusief koelkast, magnetron, waterkoker en kookplaat. U beschikt over uw eigen toilet en bad of douche en u heeft een balkon of terras.

Wat heeft het Cala d'Or Playa uw gezin te bieden

Voor verkoeling kunt u terecht bij een van de nabijgelegen stranden, maar het Cala d'Or Playa heeft ook zelf een zwembad met daarin een jacuzzi. Tevens is er een apart gedeelte voor de kinderen kunt u een hapje of drankje bestellen bij de bar. Naast de baden is een terras aanwezig waar ligstoelen en parasols aanwezig zijn. Als u wilt sporten kunt u onder meer tafeltennissen en voetballen. Voor de kinderen is er een speeltuin en minidisco aanwezig. Daarnaast zijn er meerdere keren per dag evenementen voor het hele gezin die worden verzorgd door een animatieteam.

De omgeving van het Cala d'Or Playa

U verblijft op basis van logies in het complex, maar tegen een vergoeding kunt u ontbijt en diner krijgen. Deze zijn in buffetvorm en er is ook een menu voor uw kinderen. Daarnaast bestaat er mogelijkheid à-la-carte te dineren in het hotel. Gelukkig heeft Cala d'Or ook meer dan genoeg mogelijkheden om uit eten te gaan. Er zijn tal van restaurants waarvan er zeker een aantal naar uw wens zullen zijn. Ook bevinden hier zich tal van activiteiten op water maar ook op het eiland. Onder andere duiken, surfen, kajakken en een tocht per boot behoort tot de mogelijkheden. Op land kunt u wandelen, winkelen en ook fietsen. Zo is er elke dag wat te beleven voor uw gezin in het Cala d'Or Playa!