Kindvriendelijke hotels Lanzarote
Lanzarote Strand

Kindvriendelijke hotels Lanzarote

spanje
Populair: H10 Suites Lanzarote Gardens & Cay Beach Sun
vanaf € 199,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Lanzarote: de mooiste hotels voor kinderen

Lanzarote is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen van gezinnen met jonge kinderen, omdat je hier zowel kindvriendelijke hotels hebt als allerlei leuke activiteiten in het hotel en op de rest van het eiland. Lanzarote is het noordelijkste eiland van de Canarische Eilanden, met Puerto del Carmen en Cosa Teguise als de meest belangrijke badplaatsen. Ook hoofdstad Arrecife is een veelbezochte badplaats op Lanzarote. Het Spaanse eiland kent een mediterraan klimaat, wat betekent dat er veel zonuren zijn. Gelukkig kan u met het hele gezin verkoeling zoeken in het zwembad of in een van de stranden aan de Atlantische Oceaan.

×

Filter op faciliteiten

Toon resultaten

Filter op faciliteiten

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie op Lanzarote

Vooral Playa Blanca is een goede keus wanneer u met jonge kinderen op vakantie gaat. Deze badplaats is een van de jonge badplaatsen op het eiland en heeft daarom veel goede accommodaties die modern zijn en gericht op het verblijf van kinderen. Deze kindvriendelijke hotels zijn vaak all inclusive, hebben een zwembad, inclusief een klein zwembad voor de kleintjes, en veel entertainment zoals een kinderclub, minigolf- en tennisbaan en shows van het animatieteam. Ook kunt u bij keuze voor het hotel rekening houden met faciliteiten zoals verschoningsplekken voor baby’s, speelruimtes voor kleine kinderen en een gameroom voor de wat oudere kinderen.

Lanzarote Zwembad
Lanzarote Strand

Naar de onderwaterwereld

In de buurt van Playa Blanca zijn er ook veel andere leuke activiteiten voor kinderen, waaronder een dagtrip naar Timanfaya National Park. Hier kunt u een kamelentour maken over het vulkaanlandschap. Wanneer u kiest voor een verblijf in Puerto del Carmen is er ook genoeg te ondernemen. Zo kunt u met uw kinderen langs het strand deelnemen aan allerlei watersporten, zoals varen op een bananenboot of een dagje naar het Rancho Texas Park gaan voor cowboyplezier. Vanuit de haven van Puerto del Carmen vertrekken dagelijks glasbodemboten, waarmee u en uw kinderen de onderwaterwereld van de Atlantische Oceaan kunnen bekijken.